Leto je za otkrivanje ako znate šta da sakrijete: Mali trikovi za svaki tip građe

20.06.2021

14:20 >> 14:30

0

Autor: Z. A.

Jer uvek treba da vam bude prijatno

Leto je za otkrivanje ako znate šta da sakrijete: Mali trikovi za svaki tip građe
Copyright Seks i grad Profimedia

Modni trendovi se smenjuju iz sezone u sezonu, što unosi dinamiku i zabavu u život. To je jedna od tema i na kafi sa drugaricama, a zaključak je da pojedini komadi ipak imaju nešto posebno, a to je da pristaju našem tipu građe, i treba ih čuvati.
Osim na kroj, obraćamo pažnju i na desen, izrez oko vrata, na boje materijala, pa uglavnom idemo na sigurno.

Svaka od nas ima jedinstvenu građu, koju procenjujemo prema visini i oblinama, pa je važno da znamo u čemu se osećamo najprijatnije.

Cilj je da više pratimo svoj osećaj, a manje ono što se trenutno nameće kao popularno. Iznenadićete se da uz jednostavne trikove nešto što nam naizgled ne pristaje možemo poneti bez razmišljanja, piše citymagazine.rs.

1. Ukoliko ste niski

Ne morate da odustanete od pantalona širokih nogavica. Sve što je potrebno jeste da odaberete par visokih potpetica, koje vizuelno izdužuju figuru. Uz to, gore možete poneti krop top ili svezanu košulju, i na taj način istaći struk, za sjajan sveukupni utisak.

2. Ukoliko ste visoki i mršavi

Razmislite o spoju kratkog sakoa i ležernijeg džinsa visokog struka. Ovakvim odabirom izdužujete noge, ali i postižete ženstven izgled. Ako ste ljubitelj obuće na štiklu, samo napred!

3. Ukoliko imate kukove i ravne grudi

Za vas je duga ili midi haljina koja prati liniju tela. Bolje je da bude zatvorenija i sa desenom, što vizuelno povećava grudni koš.

4. Ukoliko imate kratak vrat

Umesto modela koji idu uz vrat, bolje je da pređete na V-izrez ili otvoreniji kroj sakoa ili košulje. Kao što vidite na slici, jedan od predloga je strukirano odelo, koje izgleda seksi.

5. Ukoliko imate višak u predelu stomaka

Činjenica je da gotovo da nema dame bez ove nesavršenosti, ali uz haljinu sečenu ispod grudi, i donji deo koji lepršavo pada ne morate da brinete. Zanimljiv desen jarkih boja može biti samo dodatni plus.

6. Ukoliko imate široke butine

Ukoliko ste ljubitelj teksas šortseva i min-sukanja, pokušajte da ih zamenite bermudama. One su sjajan izbor, posebno od imitacije kože, jer ne samo da prikrivaju višak na butinama, već čine da izgledate uže u tom delu. Uz to, mogućnosti za obuću i gornje delove su razne.

7. Ukoliko imate punije ruke

U vašem slučaju rešenje se nalazi nadohvat ruke jer su bluzice sa puf-rukavima u trendu. A u slučaju da ih ne volite, kao zamenu možete poneti majicu kratkih rukava muškog kroja.

8. Ukoliko imate duge i vitke noge

Pleteni šorts i baletanke pomoći će vam da istaknete ono najlepše na vama. Chanel sako od tvida tu je da upotpuni izgled dostojan ulica Grada svetlosti.

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike