Učite od najboljih: Viktorija Bekam pokazala kako možete biti skockani i kod kuće

14.12.2020

10:40 >> 10:35

0

Šik pidžama može biti sjajno praznično izdanje

Učite od najboljih: Viktorija Bekam pokazala kako možete biti skockani i kod kuće
Copyright Printscreen

Nova normalnost promenila je mnogo toga, uključujući i modu. Poslednjih meseci umesto male crne haljine i drugih “must have” komada, u naš život u velikom stilu ušetale su trenerke i pidžame.

Sve više vremena provodimo kod kuće, pa su glamurozni modni komadi pali u zaborav, ali da i kod kuće možete izgledati kao stilska ikona, svedoči pidžama Viktorije Bekam.

Sigurno vam je malo i dosadilo da se po kući vučete u starim trenerkama i pidžamama. Zato pogledajte Viktoriju i njene predloge za kućni autfit. Pored farmerki, koje je predstavila tokom ovogodišnje Nedelje mode i saradnja sa Reebok-om gde potpisuje model helanki, došao je red i na prelepu pidžamu.
U svojoj kolekciji ima i pidžame koje i sama voli da nosi. Omiljena joj je prugasta u kojoj je pozirala za fotografiju na “Instagramu”. Reč je o modelu koji maltene može da se nosi i napolju i to kao besprekorno ukrojeno šik odelo.

Možda vas zanima: Kejt ponovila odevni predmet star osam godina i opet dobila aplauz

Napravljena je od laganog pamuka s tamnoplavim i krem prugama, a u ponudi su i ogrtač, maska za oči i putna torba s istim dezenom. Svaki komad na sebi ima izvezeni logo brenda VVB, dok se ogrtač može naručiti i s personalizovanim inicijalima.

– Ovo želim da nosim nakon užurbanog radnog ponedeljka! Opsednuta sam ovim predivnim VVB pidžama setom – napisala je dizajnerka uz fotografiju koju je objavila na svom Instagramu.
Da li radite od kuće ili ste sebi priuštili “lenji” dan, u ovoj pidžami ćete izgledati savršeno stilizovano.

Saznaj više:

Glamurozno i kod kuće: Za ovom pidžamom su poludeli slavni

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sata.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike