Zbogom, bikini i letnje haljinice: Osam trendova koje ćemo obožavati ove jeseni

19.08.2021

10:40 >> 09:59

0

Pogledajte koje su to jesenje kombinacije osvojile ulice metropola

Zbogom, bikini i letnje haljinice: Osam trendova koje ćemo obožavati ove jeseni
Copyright Profimedia

Septembar nam kuca na vrata, a sa njim i jesen. Vreme je da se lagano pozdravljamo sa kupaćim kostimima i letnjim haljinicama i svoj garderober osvežimo novim jesenjim kombinacijama.

A koji je to trend koji će biti dominantan na ulicama svetskih metropola tokom predstojeće jeseni? Od predimenzioniranih blejzera i maksi siluete do udobnih pletiva i haljina od trikotaže, samo je važno da se poigrate.

pročitajte još

A kako Instagram nepogrešivo otkriva šta će se nositi tokom nove modne sezone, donosimo vam osam vodećih trendova sa mreža.

Maksi neutral

Voluminozna drapirana haljina neutralnog tona je pravi komad sezone. Zaboravite na japanke i sandale, jer uskoro na scenu stupaju čizme do kolena!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ellie (@slipintostyle)

Odelo

Modna lekcija sa ulica danske prestonije broj 1 je odelo! Pantalone visokog struka su naš favorit, a kombinacija bele majice i patika ostavlja taj ležeran vajb kom težimo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Spector (@de_rococo)

Urbana školarka

Vreme je za povratak u školske klupe! Kardigani i pleteni prsluci u kombinaciji sa košuljom i “chino” pantalonama? Razmislite i o mini suknji na falte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darja Barannik (@darjabarannik)

Pleteni duo

XXL džemperi diktiraju stilski pravac ove jeseni. Ako ne možete da se odlučite za jedan, ponesite dva! Neobavezno vezivanje oko ramena ili struka je uvek dobra ideja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexis Foreman (@alexisforeman)

Jesenji monohrom

Total look u crnoj rezervisan je za it devojke. Dinamiku ćete postići igrom različitih struktura i formi, zato pametno miksujte pleteninu, kožu i laganije materijale kao što su pamuk i viskoza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ann Kim (@andyheart)

Nova uniforma

Denim on denim! Kanadski stil kopiramo ove sezone, a komadi od džinsa su sve što nam treba. Od srednjeg tona teksasa do onog najtamnijeg, igra valera je jesenji imperativ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helena (@helenacuesta)

Mantil u fokusu

Ako moramo da se opredelimo za jedan komad koji ilustruje novu sezonu, to bi definitivno bio mantil. Od siluete trench-a do retro kožnih modela sa velikim reverima, mantil je obavezan u jesenjem modnom razigravanju!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_)

Pruge su uvek in

Prugastu majicu koju smo nosili tokom leta, menjamo za džemper na pruge! Uz bermude i neformalno vezane martinke, dobićete dečački “look” koji neće ostati nezapažen, piše harpersbaazar.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLEN CLAESSON (@ellenclaesson)

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike