On zna šta su radile: Čuveni hirurg "ofirao" poznate dame i otkrio šta su operisale

17.11.2020

14:20 >> 10:31

0

Često se za tretmane odlučuju tik pre izlaska na crveni tepih

On zna šta su radile: Čuveni hirurg "ofirao" poznate dame i otkrio šta su operisale
Copyright Profimedia

One su mnogima uzor, kako što se tiče stila, tako i izgleda. Muškarci im se dive, a žene ih kopiraju. Ne zato što smo pakosni, tek drago nam je da čujemo da ni njihova lepota nije Bogom dana, niti da su se s godinama konzervirale, već da često potraže pomoć plastičnih hirurga.

Ipak iskusnim plastičnim hirurzima ništa ne promiče, pa je tako doktor Ešo prokomentarisao neke poznate dame.

Prva “na udaru” našla se Dženifer Lopez.

Doktor je odmah primetio da latino diva lepo stari u čemu joj pomaže dobra struktura kostiju lica, kao i neznatne oscilacije u kilaži.

-Ovi faktori su joj definitivno pomogli da dostojanstveno stari. Deluje kao da nije imala tretmane botoksom, jer joj lice ima izraz. Ono što vidim je da je verovatno koristila laser koji licu daje zategnutost i sjaj. Ipak se čini da su joj usne malo punije nego što su bile, što ukazuje na male doze filera tokom dužeg perioda, ali to je vrlo suptilno.

Dženifer Lopez Profimedia

Možda vas zanima: Bez šminke: Ni čuvene svetske lepotice nisu lepe 24/7

Iako je ona govorila protiv plastične hirurgije, doktor Ešo nije siguran da i sama Lejdi Gaga nije koristila njene prednosti.

– Nedostaje joj izražajnost lica, što ukazuje na regularno ubrizgavanje botoksa. Očigledno je imala i operaciju nosa. Njene jagodične kosti su punije i više, pa je verovatno nedavno stavila i filere, a oni su korišćeni i za konturing lica – vilica joj se potpuno promenila, a brada joj je sada drugog oblika.

Lejdi Gaga, Instagram/printscreen

Ova dama tvrdi da nikada ne bi išla pod nož, a da li je Penelope Kruz održala reč, otkriva doktor.

– Penelope nema bore, ali je zadržala izražajnost. Mislim da je koristila male, precizne doze botoksa na čelu i između obrva. I ja to radim mojim pacijentima da bih izbegao prenaglašen izgled kao što je svojevremeno imala Rene Zelveger ili Rita Ora. Penelopina koža izgleda mekše na vratu, čini se da je to postigla nehiruškim laserskim tretmanom.

Saznaj više:

Eva Mendez želi da izgleda mladoliko, zato se podvrgla tretmanu koji boli dok gledate fotografiju

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike