Sara Džesika Parker za premijeru nove serije odabrala bajkovitu haljinu koju bi rado ponela i Keri Bredšo

09.12.2021

20:21

0

Sara Džesika Parker na premijeri serije "And just like that", nastavka kultne serije, zablistala u fenomenalnom izdanju, dostojnom lika kog glumi

Sara Džesika Parker za premijeru nove serije odabrala bajkovitu haljinu koju bi rado ponela i Keri Bredšo
profimedia-0647072321 - Copyright Profimedia

Sinoć je u Njujorku održana premijera dugoočekivanog „reboota“ kultne serije „Seks i grad“.

Crvenim tepihom prodefilovale su sve glavne junakinje osim čuvene Samante, koja se ne pojavljuje u nastavku „And Just Like That“.

Kultna serija iz devedesetih promenila je pogled na modu, ali i postala uticajnija od modnih magazina pa i same modne biblije - američkog Voga.

Na crvenom tepihu glumica je, na neki način, odala počast liku kog glumi odabravši haljinu s potpisom jednog od Kerinih najdražih modnih dizajnera – Oskara de la Rente.

Raskošna kreacija ove velike američke modne kuće rađena je po meri za Saru Džesiku Parker, a za nju su zaslužni dizajneri Laura Kim i Fernando Garsija, koji su 2016. preuzeli kreativno vođstvo ovog brenda, a vlasnici su i sjajnog brenda "Monse".

Profimedia
 

Haljina u plavkasto-sivoj nijansi sa srcolikim izrezom ukrašena je šljokicama i ima punu roze suknju od tila koja je kao stvorena za jedan lep ples, a višnjica na šlagu je efektan sivi plašt.

Stilistkinja zaslužena za ovaj izgled je Moli Rodžers, a upotpunila ga je satenskim modelom "Duchessa" cipelama na visoku štiklu, koje je Sara lično dizajnirala, u nežno roze boji.

Profimedia
 

Sara je nosila efektnu torbicu brenda "Erdem". Kosu je skupila u punđu, imala je svedenu šminku i nakit od dijamanata u vidu ogrlice i interesantnih minđuša, što je upotpunilo ovaj sjajan stajling.

Podsetimo, novo poglavlje u životima omiljenih Njujorčanki zove se "And just like that" - ovo je rečenica koju je Keri Bredšo puno puta koristila u originalnoj seriji dok piše svoju kolumnu, i ima ukupno deset epizoda.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike