Odlučeno ko je najbolji frajer u Srbiji po izboru publike: Za petama mu bila dva miljenika žena

27.11.2021

15:20

0

Pobednik je ranije trenirao kikboks, ali i atletiku, a može da se pohvali i crnim pojasom u aikidu

Odlučeno ko je najbolji frajer u Srbiji po izboru publike: Za petama mu bila dva miljenika žena
frajeri srbija1 - Copyright ATA Images/Antonio Ahel/Instagram

Za titulu najboljeg frajera u Srbiji borila su se tri muškarca - Milan Marić, Dragan Mićanović i dr Vasilije Vujović.

Iako su bili blizu po broju glasova na kraju Milan Marić je završio na trećem mestu, Dragan Mićanović na drugom, a pobednik je Vasilije Vujović.

Vasilije Vujović je dospeo u centar svetske pažnje 2017. godine kada ga je britanski "Dejli Mejl" nazvao "najzgodnijim doktorom na svetu".

Dr Vujović bavi se plastičnom hirurgijom i ima svoju ordinaciju u prestonici Srbije, a na društvenim mrežama često kači fotografije svog rada.

Ovaj 32-godišnjak veoma je popularan na Instagramu gde ga prati preko 200 hiljada ljudi, a iz njegovih objava lako se da zaključiti da uživa u planinarenju i vežbanju, te da često putuje širom Srbije.

Vasilije je ranije trenirao kikboks, ali i atletiku, a može da se pohvali i crnim pojasom u aikidu. Ipak, tvrdi da mu je oduvek bio san da se bavi medicinom.

- Iako zvuči kao kliše, imao sam viziju da želim da budem hirurg. Potrebno je imati i energiju za to, ja sam već na drugoj godini fakulteta pokazivao veliku radoznalost. Sećam se jednog slučaja iz Urgentnog centra, kada je pacijent došao sa prstom u kesi, svi studenti su se sklanjali, a ja sam prvi skočio da vidim, kako bih probio led - ispričao je svojevremeno.

Dr Vujović je u istom intervjuu istakao da nije uvek lako dobro izgledati, te da to sa sobom nosi određene izazove.

- Moraš da odolevaš raznim iskušenjima, od tebe se očekuje mnogo u svakom trenutku, u svakoj sferi života. Imam poteškoća zbog toga, ali sve to može da ti imponuje i prija, samo čovek treba da nauči da se izbori sa tim. Nije bitno ko kako izgleda. Najbitnije je šta ti znaš da uradiš, i šta imaš u glavi, naročito u poslu kojim se ja bavim -rekao je mladi doktor pre nekoliko godina.

Bonus video 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Žena Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike