Kao da snima "Seks i grad": Jednostavan, a izazovan stil Viktorije Bekam! (FOTO)

14.10.2021

15:50

0

Modna dizajnerka uhvaćena je pri izlasku iz jednog njujorškog hotela

Kao da snima "Seks i grad": Jednostavan, a izazovan stil Viktorije Bekam! (FOTO)
profimedia-0637880946 - Copyright Profimedia

Viktorija Bekam poznata je po istančanom stilu, visokoj eleganciji i pre svega seksepilu, što je i pokazala kada su je juče paparaci uhvatili u jednom hotelu u Njujorku.

Supruga fudbalera Dejvida Bekama i modna dizajnerka ponela je fantastičan i jednostavan model svetlocrvene haljine. Iako je na prvi pogled reč o klasici, njena toaleta svima je upala u oči. Haljinu na jedno rame, sa dubokim šlicem i pripijenu uz telo, Bekamova je ukombinovala sa isto tako otmenim cipelama na visoku potpeticu u identičnoj nijansi.

Profimedia
 

Puštene kose i s naočarima za sunce, reklo bi se da uz ovako visoku eleganciju nije imala mnogo šminke, s obzirom na to da nije stavila ruž za usne.

U stilu "Seksa i grada", Bekamova supruga je išetala iz njujorškog hotela noseći tašnu pod miškom, a njen stil definitivno je privukao pažnju čim je kročila na trotoar.

Profimedia
 

Otkako je počela da se bavi modom, Viktorija najbolje reklamira proizvode koje dizajnira. Ona nosi haljine različitih stilova, i to u svim prilikama - i na poslovnim sastancima, u šetnjama, ali i kada ide na svečanosti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike