Ona obožava da se slika u vešu, a žene su nemilosrdne prema njoj: „Ti si bankomat svom vereniku“

10.10.2021

17:19

0

Svesna je da je ljubav prema njenom telu u suprotnosti sa društvenim normama

Ona obožava da se slika u vešu, a žene su nemilosrdne prema njoj: „Ti si bankomat svom vereniku“
241181553_545090596707811_2723338829322084492_no - Copyright Instagram: caitlanredding

Kejtlin Riding (22) iz Amerike je influenserka i plus sajz manekenka, a skrenula je pažnju na sebe zbog izgleda i uske odeće, za koju mnogi veruju da ne bi trebalo da nosi.

Ova mlada devojka svakodnevno se susreće sa negativnim komentarima na račun svog fizičkog izgleda, a kako kaže, muškarci je retko vređaju, ali žene nemaju milosti.

– Okrutne komentare mi najčešće pišu žene i to nikada neću razumeti. Nazivaju me pogrdnim imenima i pišu mi da zbog moje nemarnosti treba da dobijem srčani udar – ispričala je Kejtlin.

Ljudi je optužuju da je loša za omladinu koliko i osobe koje objavljuju fotografije na kojima izgledaju savršeno, kao i da je njen verenik Sem Vulf (23) sigurno vara i da mu ona služi kao bankomat.

– Promovisanje gojaznosti nije u redu. Potpuno je druga stvar kada osoba ima 15 kilograma viška, ali nije zdravo kada imaš više od toga – glasio je jedan od komentara.

Po svemu sudeći, Kejtlin se ne obazire na ove komentare, pa redovno na Instagramu objavljuje fotografije na kojima pozira u uskoj odeći, mini-suknjama i helankama.

– Ponosna sam na svoje telo i osećam se dobro u njemu. Volim da nosim odeću za mlade devojke i to niko ne može da mi zabrani. Znam da je čudno to što volim svoj višak kilograma i razumem ljude koji to ne mogu da shvate – ističe ova devojka i dodaje da ne promoviše gojaznost nego da ponosno pokazuje figuru.

Fotografija koja je izazvala lavinu komentara bila je ona na kojoj Kejtlin pozira u grudnjaku i donjem vešu.

– Toliko mi je neprijatno da gledam ovu fotografiju, pokrij se, devojko – napisala je jedna žena, a druga je dodala:

– Pomiri se sa činjenicom da nisi zgodna i da nikada nećeš biti. Ovakve fotografije nisu za tebe... debela.

Iako je Kejtlin zadovoljna svojim izgledom, nedavno je krenula na novo putovanje – ka zdravijem načinu života, uključujući fizičke vežbe i ishranu.

– Ne želim da budem mršava, to onda neću biti ja. Ali želim da izgubim nekoliko kilograma, kako bih mogla da obučem još izazovniju odeću – zaključila je ova devojka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Z. A.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike