Modni ples Roksande Ilinčić na Londonskoj nedelji mode priziva radost u 2022.

23.09.2021

13:55 >> 14:51

0

Autor: Z. A.

Najuspešnija srpska dizajnerka prikazala je novu kolekciju u Londonu

Modni ples Roksande Ilinčić na Londonskoj nedelji mode priziva radost u 2022.
Copyright Profimedia

Nakon što je kolekciju za jesen/zimu 2021. predstavila kroz kratak film sa britanskom glumicom Vanesom Redgrejv, najpoznatija srpska dizajnera Roksanda Ilinčić i ovoga puta hrabro isprobava još jedan format prezentacije: ples.

Kolekciju za proleće/leto 2022. pod nazivom „Žene u pokretu“ prikazala je pre nekoliko dana na Londonskoj nedelji mode, a kreacije vibrantnih i smelih boja nosili su profesionalni plesači.

čitajte i ovo

„Uvek pokušavam da uhvatim duh i raspoloženje vremena u kojem živimo“, rekla je Roksanda o novoj kolekciji inspirisanoj igrom.

Kolekcija za proleće/leto 2022. sadrži 40 lookova, a na Londonskoj nedelji mode dizajnerka je odlučila da predstavi samo 18 izdanja, kroz koreografiju svoje bliske prijateljice Holli Blakei, sa kojom često sarađuje.

Krojevima i materijalima želela je da iskaže fluidnost odeće, a pokreti i ples potpuno su oživeli njene raskošne suknje, haljine i ogrtače.

Roksanda je kao temeljni kolorista želela da dočara lakoću kolekcije fluorescentnim ružičastim, žutim i zelenim nijansama koje zahtevaju pažnju, te da u odevne komade unese svežinu i pozitivan duh.

Poruka je jasna: leto 2022. je u znaku optimizma zahvaljujući upravo Roksandi. Možemo onda da mu se radujemo i zaplešemo sami sa sobom.

Pogledajte neke autfite iz kolekcije „Žene u pokretu“:

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

čitajte i ovo

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike