10 modnih komada koje žene vole i nose, a muškarcima su ružni

16.01.2021

15:18 >> 15:31

0

Autor: Z. A.

I deluju im neprivlačno

10 modnih komada koje žene vole i nose, a muškarcima su ružni
Copyright Instagram: @style.cloudd

Iako odavno postoji verovanje u jednom delu populacije da se žene sređuju zbog žena jer muškarci imaju utisak o celokupnom ženskom stajlingu i ne razlažu ga na detalje, nije baš tako. Mnogi muškarci će, mada ne baš pred partnerkom, ipak priznati kako im određeni modni dodaci nisu nimalo privlačni, a neki su im čak i ružni.

Dakle, neka istraživanja otkrila su da je privlačna žena privlačnija suprotnom polu ukoliko na sebi nema deset stvari koje većina muškaraca mrzi da vidi na ženi. Okej, ni ženama se baš ne sviđa sve što muškarci nose, ali o tome nekom drugom prilikom.

1. Veštački nokti

Negovane ruke i lepi nokti uvek su adut, ali postoji i stvar koja se zove preterivanje. Predugački, preukrašeni i naprosto upadljivo veštački nokti ružni su za čak 90 odsto muškaraca.

2. UGG čizme ili trapavice

Popularne u ovo zimsko doba, tzv. agsice su jedan od odevnih predmeta koji muškarcima deluje neprivlačno jer nemaju konkretan oblik pa izgledaju dečje, a s tim se slaže oko 70 odsto muškaraca.

3. Nanizane narukvice

Narukvice mogu lepo da upotpune odevnu kombinaciju i delovati veoma ženstveno, ali ako je puna ruka narukvica, i to zvecka na sve strane, naročito ako su one u jarkim bojama i deluju dečje – one se neće svideti više od 60 odsto muškaraca.

4. Patike s petom

Jedan od modnih trendova koji je popularan poslednjih godina su tzv. patike s petom, koje simuliraju cipele na petu i daju visinu, ali izgledaju poput patika. One su ružne više od 90 posto muškaraca.

5. Viseće kape

Popularne viseće kape, tzv. beanies, dame često biraju u hladnim danima jer greju i ne kvare frizuru. Muškarci im zameraju što deluju nemarno i previše dečački.

6. Platforme

Većina žena ih obožava jer su poput cipela na štiklu, ali znatno udobnije. Više od 65 odsto muškaraca kaže kako im deluju glomazno, poput čamaca.

7. Viseće pantalone

Pantalone po uzoru na dimije ili pak bilo koji jako široki tzv. boyfriend model čiji šav visi ka kolenima ružan je za 70 odsto muškaraca.

8. Baletanke

Još jedan par obuće su baletanke, koje gotovo svaka žena ima u ormaru. Njima deluju idealno – imaju formu cipele, a udobnije su od patika. Oko 55 odsto muškaraca smatra da u njima noga deluje „patkasto“.

9. Jaka šminka

Bilo da je reč o prenaglašenim usnama ili očima, činjenica je da 80 odsto muškaraca preferira umereno našminkane žene, dok im one s puno šminke deluju vulgarno, izuzev ako za to postoji zaista razlog. U to spadaju dodaci poput veštačkih trepavica, istetoviranih obrva…

10. Prevelike sunčane naočare

Više od 70 odsto muškaraca odbojne su sunčane naočare koje prekrivaju više od polovine lica.

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sata.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike