Emina Jahović otkrila svoje mejkap tajne: Ove tri stvari uvek ima u neseseru

10.03.2021

16:05 >> 12:58

0

Kad nije ispred kamera volim jednostavan, ali upečatljiv dnevni look koji izgleda lepo i odiše svežinom

Emina Jahović otkrila svoje mejkap tajne: Ove tri stvari uvek ima u neseseru
Copyright Emina jahović ATAImages/Antio Ahel

Nije lako biti žena. Dovoljno je da pogledate šta sve dame uvek nose u svojim kozmetičkim torbicama, pa da vam sve bude jasno. Kremice, puderi, ruževi, senke, ajlajneri…

Međutim, pitanje je za koje ćete se od njih opredeliti ukoliko nemate dovoljno vremena za kompletan mejkap. Sa druge strane, devojke i žene sve češće žele prirodan i negovan izgled, i drže se pravila “manje je više”.

Upravo zato, Emina Jahović, pevačica i osnivač brenda Yaemina Beauty, izdvaja tri proizvoda sa kojima možete postići maksimalni efekat i koji bi uvek trebalo da vam budu na dohvat ruke.

– Kada uživam u slobodnom vremenu sa decom, ili kada idem na neki sastanak koji nije medijski ispraćen, volim jednostavan, ali upečatljiv dnevni look, koji izgleda lepo i odiše svežinom. Uživam u nanošenju i kombinovanju više različitih proizvoda, ali ukoliko bih morala da izaberem tri, ne bih imala dileme. Prvo bih nanela My jam sjaj za usne, koji ih omekšava, neguje i ističe. Potom, She sad yes duo, koji čine rumenilo i hajlajter. Na kraju, stavila bih Lashes on the rock maskaru, koja se brzo suši. Dovoljno je naneti samo jedan ili dva sloja, kako biste imale savršenu dužinu trepavica – istakla je Emina.

Promo

Ona je dodala da su upravo maskare All night long i Lashes on the rock među favoritima njene mejkap kolekcije koju od početka prati veliko interesovanje.

– Drago mi je da su proizvodi iz kolekcije šminke za kratko vreme zaslužili mesto u neseserima mnogih dama i da im omogućavaju da postignu željeni efekat u samo nekoliko koraka. Moj brend je tu sa idejom da ohrabri žene, da bude saveznik njihove lepote i energije. Verujte u sebe, volite sebe i negujte se. Vaše samopouzdanje je imperativ i bez njega nema istinske lepote – rekla je pevačica.

Pročitajte još

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike