Devojka insistira da uklonim tetovažu sa imenom mog sina: Kad čujete razloge, nećete znati čiju stranu da držite

12.04.2021

17:20 >> 13:41

0

Ništa nije jednostavno kao što izgleda

Devojka insistira da uklonim tetovažu sa imenom mog sina: Kad čujete razloge, nećete znati čiju stranu da držite
Copyright Pixabay

Jedan muškarac požalio se na Redditu u vezi sa problemom koji ima sa svojom devojkom. Zanimalo ga je da li ostali korisnici smatraju da je nerazuman jer odbija da posluša devojku koja od njega traži da ukloni tetovažu sa imenom svog sina.

I samo na početku ova priča deluje jednostavno, pa bi svako rekao da je njen zahtev nerazuman i besmislen. Činjenica je da zapravo nijednoj strani nije lako i da svako ima čvrste razloge da brani svoj stav.

U anonimnoj objavi na Redditu, 26-godišnji muškarac je ispričao da kada je imao svega 18 godina, on i njegova bivša devojka su tragično izgubili njihovog prevremeno rođenog sina.

-Zavoleo sam ga istog minuta kada se rodio. Bilo mi je teško i bio sam loše dugo nakon toga – priznao je on.

Posle nekog vremena, on je odlučio da istetovira njegovo ime i datum rođenja na grudima.

Pixabay

Kada je njegova sadašnja devojka videla njegovu tetovažu, on joj je objasnio njeno značenje. A onda mu je ona posle nekog vremena priznala:

-To ju je mučilo neko vreme, ali nije ništa govorila jer je mislila da će vremenom proći. A problem je u tome što je ime njegovog sina, isto kao ime njenog bivšeg. On je bio čisto zlo i ona je mnogo toga preturila preko glave da bi ga odstranila iz svog života – ispričao je on dodajući da joj je sada ime na njegovim grudima konstantni podsetnik zbog čega ga je i zamolila da ga skloni.

-Devojka mi je rekla da je svesna da je to ime mog sina, međutim kada sam bez majice na plaži, dok se tuširamo ili treba da vodimo ljubav, ona ugleda ime i seti se njega i torture koju je preživela.

-Odlučio sam da ne želim da uklonim njegovo ime jer meni znači da ga imam na svojim grudima i na taj način je deo mog života na neki drugi način. Pokušao sam da budem iskren, iako je razumem ne mogu da uklonim tetovažu. Ona je i dalje ljuta na mene – ispovedio se on.

pročitajte još

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike