Prvi put posle Oprinog intervjua: Megan Markl u cvetnoj haljini koja je istakla njen trudnički stomak

09.05.2021

15:50 >> 14:37

0

U pitanju je košulja-haljina s potpisom Karoline Herere od stopostotne svile, a stavila je i sat pokojne princeze Dajane

Prvi put posle Oprinog intervjua: Megan Markl u cvetnoj haljini koja je istakla njen trudnički stomak
Copyright Profimedia

Poznato je da je Megan Markl u poodmakloj trudnoći zbog koje je propustila sahranu princa Filipa. A kako ona izgleda javnost nije imala prilike da vidi još od intervjua koji su ona i Hari dali čuvenoj Opri Vinfri, a koji je nedeljama odjekivao u javnosti.

A vojvotkinja od Saseksa morala je da propusti još jedan događaj zbog trudnoće. Megan nije mogla da prisustvuje koncertu Vax Live Global Citizena u Los Anđelesu kojem je glavni cilj bio podstaknuti Amerikance na vakcinisanje protiv virusa COVID-19. Umesto toga unapred je snimila video poruku, koja je sinoć emitovana na američkoj televiziji zajedno s ostatkom tog koncerta.

U video snimku Megan Markl sedi u dvorištu kuće u vrlo jednostavnoj, ali efektnoj modnoj kombinaciji sastavljenoj od crvene cvetne midi haljine. Tačnije ona nosi košulju-haljinu s potpisom Karoline Herere od stopostotne svile.

Udobna haljina istakla je trudnički stomak vojvotkinje koja zajedno s princem Harijem ovoga leta očekuju svoje drugo dete – i to kćerkicu.

Profimedia

Cvetnu haljinu iskombinovala je uz nekoliko decentnih komada nakita uključujući i lančić brenda “Awe Inspired” koji slavi žensku snagu, ali i “Cartierov” sat pokojne princeze Dajane za koji se pretpostavlja da je dobila na poklon od supruga.

U video poruci vojvotkinja od Saseksa osvrće se na probleme koje je pandemija koronavirusa donela ženama širom planete.

-Kao predsedavajući kampanje VAX LIVE, moj suprug i ja verujemo da je presudno da naš oporavak daje prednost zdravlju, sigurnosti i uspehu svih, a posebno žena koje je ova pandemija nesrazmerno pogodila… Otkako je započela pandemija, gotovo 5,5 miliona žena izgubilo je posao u SAD-u, a očekuje se da će još 47 miliona žena širom sveta skliznuti u krajnje siromaštvo – istakla je.

Šta je sve vojvotkinja od Saseksa rekla u poruci, pogledajte u videu.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike