Bila je zavisnica od šećera, a onda je odlučila da napusti začarani krug: Izgubila je 90 kilograma!

25.06.2021

17:19 >> 18:59

0

Autor: Z. A.

Shvatila je da je njena zavisnost može ubiti

Bila je zavisnica od šećera, a onda je odlučila da napusti začarani krug: Izgubila je 90 kilograma!
Copyright Instagram: beccas_battle

Beka Šir, žena iz Virinije, od djetinjstva se borila s viškom kilograma. Bila je sve depresivnija zbog svog stanja, ali nije mogla da prestane da jede obilne porcije hrane jer se upravo time tešila i rešavala tuge.

S godinama je, kako kaže, razvila zavisnost od šećera, ali kada je videla da vaga prikazuje da ima 159 kilograma, rekla je samoj sebi da je vreme za promenu. Osim velike brojke, na promenu ju je podstakla teška situacija – rođaka joj je preminula od predoziranja heroinom, a Beku je to osvestilo da je zavisnost opasna stvar – šta god da je posredi.

Zato je započela keto dijetu i fasting režim jedenja, a za samo godinu dana izgubila je neverovatan broj kilograma – vaga je pokazala da ima 90 kilograma manje.

Potpuno je promenila način života, okrenula se zdravoj ishrani i vežbanju.

Jedna od posledica gubitka velikog broja kilograma koja je ostala jeste višak kože, a prvi zakazani termin operacije Beka je, kako piše befitglitz, otkazala misleći da joj ne treba jer se napokon osećala dobro u vlastitom telu.

Ipak, nešto kasnije Beka je odlučila da ukloni višak kože, a o celom iskustvu svakodnevno piše na svom Instagram profilu putem kojeg motiviše mnoge da urade isto.

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike