Sa pet godina proglašena za najlepšu na svetu: Kako sada izgleda prelepa nigerijska devojčica?

15.08.2021

11:20 >> 11:23

0

Sa tamnim tenom, afro loknama i zelenim očima, oduševila je sve koji su videli ovu fotografiju

Sa pet godina proglašena za najlepšu na svetu: Kako sada izgleda prelepa nigerijska devojčica?
Copyright Foto: Instagram / mofebamuyiwa

Njena fotografija obišla je svet. A prelepa devojčica iz Nigerije po imenu Jara Ijalana imala je svega pet godina kada je njena fotografija potpuno opčinila svet. Tada su svi govorili da je ona nestvarno lepa.

Taman ten, krupne zelene oči i afro loknice učinile su da pola sveta ostane bez daha, kada je jedan fotograf objavio njene fotografije.

pročitajte još

Tada ju je i magazin “People” proglasio za najlepšu devojčicu na svetu, a ona je ubrzo postala internacionalni model. Opisujući Jaru, svestan njene neverovatne lepote, Mof je uz fotografiju napisao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BMBSTUDIO (@mofebamuyiwa)

-O, da, ona je ljudsko biće! A takođe je i anđeo! Mogao sam da je fotografišem dok se smeje, ali sam odabrao da je vidite u njenom potpuno prirodnom izdanju.

Otkako su te fotografije ugledale svetlost dana, prošle su tri godine, a Jara koja danas ima 8 godina, prilično je porasla i promenila se.

Ova malena lepotica ima i dve starije sestre, Jomi (10) i Jobu (13), koje takođe ne zaostaju po lepoti za najmlađim članom svoje porodice, tako da sve tri devojčice deluju kao da nisu sa ove planete.

pročitajte još

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike