Velika misterija Holivuda: Da li su grudi Salme Hajek prirodne ili je slavna glumica ugradila silikone

20.01.2023

09:39

0

Autor: K. O.

"Mogu da porastu malo, ali baš pet veličina..." komentarisali su mnogi gledajući njene stare fotografije sa znatno manjim poprsjem

Velika misterija Holivuda: Da li su grudi Salme Hajek prirodne ili je slavna glumica ugradila silikone
Copyright Profimedia

Živimo u doba otvorenosti, kada brojne žene iskreno pričaju o svom telu, estetskim zahvatima, problemima, bolestima. Možda su se do pre neku deceniju i snebivale da progovore na temu estetske hirurgije zbog prekornih pogleda okoline, međutim, klima se značajno promenila.

Zbog toga su se brojni fanovi obrušili na slavnu glumicu Salmu Hajek, tvrdeći da je povećavala svoje poprsje i čudeći se što ona to neće da prizna.

Ona već decenijama s ponosom ističe svoje atribute, a često je u vrhu na listama poznatih dama s najvećim prirodnim grudima.

Tako se i na nedavnom crvenom tepihu upriličenom za dodelu "Zlatnih globusa" Salma pojavila u haljini koja je akcentovala njeno bujno poprsje. Ona, inače, preferira haljine koje prate liniju njenog tela i dekolte stavljaju u prvi plan.

Profimedia
 

Ono što je dovelo do ovih polemika je to što je ona u prošlosti imala vidno manje grudi, pa su glavni argument da je Salma ugradila silikone, te da već dugo obmanjuje Holivud, upravo te stare fotografije.

Ta tema se već nekoliko puta pokretala, a o svojim grudima je Salma pričala i u emisiji "Red Table Talk" kod Džejde Pinket-Smit. I tada je ponovila da su njene grudi delo majke prirode.

Profimedia
 

– Mnogo ljudi tvrdi da imam silinkonske implante u grudima. Ne krivim ih! Moje grudi su bile manje, kao i ostatak mog tela – izjavila je tada Salma i dodala. – Nekim ženama se one smanjuju. Ali kod nekih žena rastu zbog gojenja, kao i kod žena koje imaju decu i dojile su, pa se grudi ne vraćaju na prethodnu veličinu. U nekim slučajevima ponovo rastu i tokom menopauze. Ja sam samo jedna od onih kojima se to desilo na svakom od tih koraka. Kad sam se ugojila, kad sam zatrudnela i sad, kad sam u menopauzi.

Profimedia
 

Gumica je otkrila i da joj leđa pate zbog ovih promena veličine grudi.

Ipak, neverne Tome ne daju se tako lako ubediti, pa su reakcije uglavnom bile negativne.

"Zašto je problem priznati da si ugradila silikone? To danas nije tabu", "Grudi mogu malo da porastu od gojenja ili dojenja, ali baš pet veličina grudnjaka...", "Veći je problem lagati žene da su prirodne nego priznati u 21. veku da si zadovoljnija posle operacije..."

Profimedia
 

Da li vi verujete lepoj glumici?

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike