Ešli Grejem se vratila: Plus sajz manekenka blistala na Milanskoj nedelji mode

07.10.2020

14:10 >> 15:05

0

Mlada mama napunila frižider mlekom i vratila se na pistu

Ešli Grejem se vratila: Plus sajz manekenka blistala na Milanskoj nedelji mode
Copyright Profimedia

Iako su danas pus sajz manekenke i modeli sasvim prirodna stvar, čini se da se za slavu svih njih izborila prva i napoznatija manekenka istaknutih ženskih atributa Ešli Grejem.

Supermodel i novopečena mama nedavno je napustila svoju farmu u Nebraski, na kojoj je provela karantin, vratila se u Njujork, a potom odletela u Milano, gde je 23. septembra učestvovala na reviji modne kuće „Fendi“. Tako se zvanično vratila na modnu pistu posle porodiljskog odsustva.

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO: Pored Adel, ovo je najveća holivudska transformacija ikada!

Ova 32-godišnja žena dobila je u januaru ove godine sina Ajzaka sa suprugom Dustinom Ervinom.

Na „Fendijevoj“ reviji za proleće/leto 2021. kosa joj je bila stilizovana u nisku punđu, imala je minimalističku šminku, a nosila je prozirnu haljinu cvetnog desena preko crnog slipa iz najnovije kolekcije ove italijanske modne kuće.

ČITAJTE I: Ko to plaća? Dijamantska maska za lice skuplja od kuće, a pravi se još skuplja

„Woke up in a @fendi dream“, napisala je Ešli na Instagramu uz fotografije sa revije.

Odmah sutradan, 24. septembra, nastupila je na reviji brenda Etro, gde je ponela večernju haljinu i ne krije da jojoj je iuzgled Sofije Loren večita inspiracija:

Po povratku kući, Ešli je na svom Instagram storiju podelila video na kojem doji bebu i napisala „Ponovno zajedno nakon četiri dana!“, a onda je objasnila kako se tokom rada snalazila da ga bi imao dovoljno mleka.
„Izmazala sam se skoro na svaka tri-četiri sata kako bih održavala zalihe dok sam bila u Italiji“, napisala je. „U zamrzivaču sam ostavila toliko mleka da nisam morala da brinem da li će Ajzak imati dovoljno hrane dok mene nema.“

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: People

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike