Ovo su svi čekali! Konačno se oglasila Kim Kardašijan u vezi sa "Balensijaga" skandalom i imala da poruči samo jedno (FOTO)

29.11.2022

08:54

0

Autor: Z.A.S.

Kim je veliki fan ovog poznatog brenda i svi su želeli da čuju šta ona ima da kaže povodom skandala koji je uzdrmao svetsku modnu scenu

Ovo su svi čekali! Konačno se oglasila Kim Kardašijan u vezi sa "Balensijaga" skandalom i imala da poruči samo jedno (FOTO)
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Svetsku modnu scenu ovih dana potresa skandal koji je izazvao jedan od najpopularnijih brendova "Balensijaga". Ova španska modna kuća, već godinama spada u najluksuznije, a nema svetske, a ni domaće zvezde koja drži do sebe a da nije ponela neki njihov komad.

Međutim, nakon kampanje koja je objavljena, a u koju su uključena deca i sado-mazo igračke, svet je ostao u potpunom šoku.

Javnost je prilično uzburkana, mnogi su se oglasili i osudili ovu sramnu kampanju, a "Balensijaga" se izvinila i povukla sporne fotografije. Međutim, svi su čekali da se oglase i poznati koji često nose njihovu odeću, među kojima se nalazi i čuvena Kim Kardašijan.

 

 

Kim je poznata kao veliki ljubitelj ovog brenda, a na sebi često ima njihove ekskluzivne komade. Pored toga, ona sa "Balensijagom" posluje već nekoliko godina, a sada se konačno i oglasila u vezi sa ovim skandalom i to putem svog Instagram storija.

- Bila sam tiha poslednjih nekoliko dana, ne zato što nisam bila šokirana i ogorčena nedavnim kampanjama "Balensijage", već zato što sam želela priliku da razgovaram sa njihovim timom kako bih lično shvatila kako je to moglo da se desi - počinje izjavu Kim na svojoj Instagram stranici i nastavlja:

Printscreen/Instagram/kimkardashian
 

- Kao majku četvoro dece, potresle su me uznemirujuće fotografije. Bezbednost dece se mora poštovati i ništa protiv toga ne bi trebalo da ima mesta u našem društvu - tačka.

Nakon direktnog razgovora sa dizajnerima, Kim je rekla da ceni to što su uradili, nakon kampanje koja je izazvala buru u javnosti:

- Cenim što je "Balensijaga" uklonila kampanje i izvinjenje koje su uputili. U razgovoru sa njima, verujem da razumeju ozbiljnost problema i da će preduzeti neophodne mere da se to više nikada ne ponovi - dodala je Kim.

U dodatnom postu, i na Instagramu i na Tviteru, Kardašijan je rekla da preispituje svoj odnos sa modnim brendom, ali još uvek nije donela čvrste odluke.

Printscreen/Instagram/kimkardashian
 

- Što se tiče moje budućnosti sa Balenciagom, trenutno preispitujem svoj odnos sa brendom, bazirajući ga na njihovoj spremnosti da prihvate odgovornost za nešto nikada nije trebalo da se dogodi - i radnjama koje očekujem da preduzmu da bi zaštitili decu.

Kim Kardašijan često nosi "Balensijagine" modele na velikim događajima, a saradnju sa njima je započela zahvaljujući svom bivšem suprugu Kanjeu Vestu koji ju je i upoznao sa kreativnim direktorom ovog brenda.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike