Zbog jedne popularne estetske intervencije influenserki „eksplodirala glava“, pa svim ženama poručila: „Koristite razum“

29.10.2022

09:17

0

Autor: Z. A.

I među našim slavnim damama popularan je ova estetskom korekcija

Zbog jedne popularne estetske intervencije influenserki „eksplodirala glava“, pa svim ženama poručila: „Koristite razum“
influenserka Veronika - Copyright Printscreen: TikTok/polish_99

Veronika je atraktivna plavuša koja je nedavno šokirala svoje pratioce na TikToku kada je objavila video uz objašnjenje da je doiživela peh nakon jedne estetske intervencije.

Veronika je sedela u avionu, a onda je doživela šok – „eksplodirala" joj je glava i to nakon intervencije koju je imala u Turskoj, a reč je o operaciji „mačjeg oka“.

– Bili smo u avionu, bilo je hladno, pa smo otišli na spavanje jer smo putovali od dva ujutru, a ja sam se probudila zbog jakih bolova. Sve me jako bolelo. Ustala sam, otišla do WC-a i čula pucanje i srce mi je ubrzano kucalo – objasnila je influenserka.

Veronika je na svom TikToku objavila „stori tajm“ kako je sve izgledalo.

@polish_99

I have really tried to be as concise as possible but I am going to do a part 2 now, I won’t make you wait

♬ Bad Habit - Steve Lacy

Ona je objasnila da se za operaciju odlučila samo nekoliko sati pre nego što su ona i njen dečko imali let. Tokom estetskog zahvata hirurg pravi rez na spoljnjem uglu kapka, prereže tetivu, zategne je i povuče u podignuti položaj, a zatim je učvrsti šavovima pre nego što zašije rez.

Međutim, prema njenim rečima, hirurg koji joj je radio intervenciju bio je u velikoj žurbi, te je zaboravio da joj da dokumenta koja pokazuju da ima lekarsko odobrenje da putuje avionom. Veroniki nije dopušteno da se ukrca u avion bez odgovarajućeg pregelda, koji ju je na licu mesta koštao 100 dolara.

Glava joj je bila u zavojima, ušla je na let, a onda u jednom trenutku čula je da je nešto puklo, tada je znala da su stvari krenule po zlu.

Printscreen: TikTok/polish_99
 

– Pukao je rez iza mog uva i to prilično glasno – rekla je Veronika, pa dodala: – Odmah nakon toga počela sam da osećam kako mi topla tečnost curi niz vrat... očigledno je to bila krv.

Otkrila da joj je hirurg stavio dren iza uva tokom procesa operacije. Međutim, tečnost nije dovoljno izašla, što je uzrokovalo oticanje kože i kidanje najlonskih šavova na zadnjoj strani glave. Verovala je da je pritisak u kabini aviona takođe doprineo celoj situaciji.

– Kada je pukao, sva tečnost iscurila je odjednom – rekla je.

Ona i njen dečko odlučili su da zadrže zavoje i maramice na njenoj glavi tokom leta, dogovorivši se da procene štetu i kontaktiraju sa njenim hirurgom kada slete.

– Do karaja leta me je strašno bolelo. Bilo je tako vruće, a sva tečnost tekla je u maramice. Bilo je iskreno odvratno – otkrila je ona.

Nakon što su sleteli, ona je isprala krv iz kose i napravila nekoliko fotografija „velikih rupa“ na njenoj glavi kako bi poslala svom doktoru.
Prema njenim rečima, on joj je samo rekao da nastavi da koristi kremu sa antibiotikom.

– Ali probudila sam se sledećeg jutra i rez je bio zaražen – rekla je.

@polish_99

Omg I look so good in this🥰🥰 ♬ Forget - XXKATUSJINSUX

– Očigledno je reč o pucanju šavova u avionu, nije mi eksplodirao i iscurio mozak – napisala je ona i poručila drugim devojkama: „Koristite zdrav razum.“

Zahvat „mačje oči“ veoma je popularn i kod nas, naročito mešu popularnim damama.


Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike