Jesenja inspiracija: Pogledajte kako to rade sestre Midlton

13.10.2020

14:45 >> 15:03

0

Vreme je za kapute, a jedna boja uvek je u trendu

Jesenja inspiracija: Pogledajte kako to rade sestre Midlton
Copyright Profimedia

Stigla je jesen i vreme je da obućemo naš omiljeni odevni predmet – kaput. Možda mu je praktična namena najvažnija, da nas greje i štiti od vetra, a ipak, on je svojevrstan odraz stila.

Ako razmišljate kakav da izaberete, mi smo potražili inspiraciju kod slavnih sestara. Jedna je udata za princa, a druga za uticajnog čoveka u Velikoj Britaniji. Sestre Midlton važe za modne ikone i dame od stila, te se svi odevni komadi koje obuke ili njihova deca rasprodaju u rekordnom roku.

Možda vas zanima: Nova eko-era: „Levi’s“ počinje da prepravlja i redizajnira stare farmerke

Pipa (sada Metjuz) je ispratila ovogodišnji trend i ponela zeleni kaput, a Kejt sjajno izgleda u ovom kratkom boje crvenog vina.

Profimedia

Postoji boja koja nikada ne izlazi iz mode i ako se dvoumite kakav kaput da odaberete, a da možete da ga nosite i više sezona, onda je to – kamel boja.

Sam naziv kamel je nastao jer su prvi modeli s početka prošlog veka bili izrađeni od prediva kamilje dlake. Svetsku popularnost je dostigao kada ga je 1919. godine predstavila modna kuća “Jeager.”

Vaš, naravno, ne mora biti od kamilje dlake, samo da je u karakterističnoj bež nijansi. U kombinaciji sa vunom odlično greje i štiti od vetra, a varijanti za kombinovanje je bezbroj -bilo da ispod njega nosite haljinu ili džins. Odlično se slaže sa crnom, ali i sa braon i drugim bež nijansama.

Profimedia

Saznaj više:

Najmoćnija žena modne scene: Izložba posvećena Koko Šanel

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike