Rijana voli da provocira: Mlada mama prošetala u najomraženijim, skupim ali ružnim, bizarnim čizmama (FOTO)

18.08.2022

14:00

0

Autor: Z. A.

Čizme neodoljivo evociraju sliku devojčice koja uskoči u mamine čizme

Rijana voli da provocira: Mlada mama prošetala u najomraženijim, skupim ali ružnim, bizarnim čizmama (FOTO)
profimedia-0711219438 - Copyright Profimedia

Rijana je uvek važila za modnu trendesterku, za ženu koja ima hrabrosti da obuče i ono što većina žena ne bi ni pogledala, a o toj smelosti govori i njena trudnoća - svakoga dana bio je to spektakl.

Njeni modni odabiri redovno izazivaju lavinu komentara, neretko i negativnih, i to Rijani nije strano, a izuzetak nije bilo ni njeno poslednje pojavljivanje u javnosti sa čizmama koje su blago rečeno - grozne, ali veoma skupe.

Čizme „Y/Project“ koje je tom prilikom nosila podelile su mišljenja modnih obožavatelja i znalaca čim su se pojavile na modnoj pisti

Uprkos ceni od desetak hiljada dolara, čizme su gotovo svuda rasprodate.

Otkako je u maju postala mama, Rijanu javnost nije imala prilike da vidi toliko često, ali čini se da je pomalo počela da izlazi iz hibernacije, a kao što je to uvek slučaj s njom, njeni modni odabiri nisu mogli da prođu nezapaženo. Tokom prošle nedelje, prilikom šetnje Menhetnom snimljena je u jednoj od onih kombinacija kojima je suđeno da postanu viralne i izazovu lavinu komentara.

Profimedia
 

Uprkos poprilično visokim temperaturama kakve tokom avgusta redovno vladaju Njujorkom, Rijana je prošetala čizme „Y/Project“- model koji je u raznim bojama i materijalima predstavljen na modnoj pisti brenda u sklopu kolekcije proleće/leto 2023., a koje je pre nekoliko meseci, u boji konjaka, već nosila u kombinaciji s oversized krznenim kaputom.

Kreativni direktor brenda Glen Martens za „Vog“ je ovaj neobičan i po mišljenju mnogih bizaran model opisao kao „pomalo nalik gotičkim katedralama, flamanskog ugođaja... poput Briža“, a Rijana je antilop verziju odlučila da upari s minićem od teksasa, majicom s RZA-ovim albumom „Birth Of A Prince“ i vintage torbicom od kože anakonde Toma Forda iz prolećno letnje kolekcije iz 1996.

Inače ove čizme koje neodoljivo evociraju sliku devojčice koja uskoči u mamine čizme koje su joj preširoke i dosežu sve do bedara, gotovo su posvuda rasprodate, uprkos ceni koja se zavsino od modela kreće oko 1.350 dolara i jedan su od modela koji je od svega što je tokom nedelja mode predstavljeno na pistama širom sveta izazvao najviše oprečnih mišljenja.

Pa ipak, uprkos brojnim reakcijama onih koji su ih odlučno proglasili jednim od najružnijih čizama ikada dizajniranih, očito je i više nego dovoljno onih koji ih žele nositi, šta god ih motivisalo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike