Zavisnica od modifikacija tela sa isečenim jezikom pokušava da okusi dve stvari u isto vreme

15.05.2022

10:39

1

Izazvala je veliku pažnju i radoznalost svojih fanova

Zavisnica od modifikacija tela sa isečenim jezikom pokušava da okusi dve stvari u isto vreme
flower.friendly - Copyright Printscreen/Instagram, flower.friendly

Popularna influenserka i zavisnica od modifikacije tela ostavila je obožavatelje da mole za još nakon što je demonstrirala kako proba dve različite stvari istovremeno, svojim podeljenim jezikom.

Ne govorimo o klasičnoj kombinaciji jedenja dve različite namirnice i „ispitivanja“ kako one izgledaju nepcima zajedno.

Umetnica dredova Brijana Meri Šihad koristi dve različite strane svog jezika da istovremeno proba dve različite namirnice, omogućavajući joj da istovremeno proba različite ukuse i, u nedostatku bolje reči, „osećaj u ustima“.

Brijana je demonstrirala svoju tehniku sa običnom flaširanom vodom uz gazirano piće, što znači da je desna strana njenog jezika morala da oseti gaziranost i ukus, dok je leva bila samo uronjena u najobičniju vodu.

Nakon što je podelila video na TikTok-u, sa svog naloga @floverfriendli, Brijana je dobila zahtev od pratioca da istovremeno proba pepsi i koka-kolu da vidi da li može da „oseti razliku“.

Nakon što je obema stranama svog jezika umočila u jedno od pića, zaključila je da su pića „tako slična“, rekavši da je „uvek mislila da je koka-kola slađa“, ali sada veruje da „iskreno imaju isti ukus“.

@flowerfriendly Reply to @i_am_sofakingcool I always thought coke was sweeter until I tried this. 😳 #fyp #foryou #splittongue #splittonguechallenge #tattoos #bodymodification #positivevibes #smile ♬ Elevator Music - Bohoman

Poslednji snimak privukao je stotine hiljada pregleda zaintrigiranih korisnika koji su molili Brijanu da objavi još video snimaka na kojima isprobava dva različita pića odjednom, sa jednim napisom: „Molim vas, za ljubav prema svemu svetom, probaj tečnost za ispiranje usta i sok od pomorandže.“

Svako ko je ikada napravio grešku da popije sok od pomorandže nakon pranja zuba znaće da takvi ukusi nikako ne funkcionišu zajedno, ali bi bilo zanimljivo videti kako se upoređuju dok se isprobavaju odvojeno, ali istovremeno.

@flowerfriendly #stitch with @cheekycharmy I still am blown away soda and water at the same time 😳😭 #fyp #splittongue #bodymodification #facetattoo #splittonguechallenge ♬ Elevator Music - Bohoman

Drugi TikToker je predložio Brijani da proba „sok od pomorandže i sok od grožđa“, dok je treći tražio „mleko i sok od pomorandže“.

Drugi pratioci su jednostavno izrazili svoju očaranost video snimcima, hvaleći Brijanu što je stvorila „sadržaj koji im je potreban“.

„Toliko pitanja na ovom svetu i niko do sada ne postavlja prava“, napisala je jedna osoba.

Brijana je prikupila više od 1,7 miliona pratilaca zahvaljujući svojim objavama na TikTok-u, gde takođe deli uvid u svoje tehnike pravljenja frizura i snimke drugih zanimljivih promena.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike