Najnovije pojavljivanje Kejt Midlton može da bude modna inspiracija mnogim ženama

05.05.2022

17:03

0

Smaragdno-zelena haljina jednostavnog kroja sa detaljima koji je čine tako prefinjenom i elegantnom

Najnovije pojavljivanje Kejt Midlton može da bude modna inspiracija mnogim ženama
Kejt Midlton - Copyright Kejt Midlton, Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža ponovo je zablistala kada je prethodnih dana uručila nagradu kraljice Elizabete II u Muzeju dizajna.

Kejt Midlton je i ovog puta ostala verna svom prepoznatljivom klasičnom stilu, ali je zahvaljujući kroju i boji haljine, kao i aksesoaru sve izgledalo veoma šik.

Odabrala je jednostavnu haljinu otmene boje koja svim ženama može biti savršena inspiracija ukoliko su, recimo, gošće na nekom venčanja pa čak i devojkama koje uveliko razmišljaju šta će obući za matursko veče.

Reč je o zelenoj, blago lepršavoj haljini, a to je definitivno najtraženija boja ove sezone.

Nose se sve njene nijanse, a Kejt je izabrala prelepu smaragdnu i dodala joj zlatne detalje. 

Kejt Midlton, Profimedia
 

Haljinu potpisuje Edelajn Li, britansko-kanadska dizajnerka iz Londona. Cena haljine je 785 funti i ona je i dalje dostupna za kupovinu.

Reč je o jednom od onih komada koji su vanvremenski i lako nosivi, pa je osim na venčanja i druge svečanosti, možete obući i na posao, pogotovo ako postoji dres-kod kog treba da se pridržavate.

Kejt Midlton, Profimedia
 

Svilena haljina koja tek prekriva kolena istakla je njenu vitku figuru. Na rukavima se našao romantičan detalj mašne, a vojvotkinja ju je uparila sa salonkama od brušene kože i pismo tašnom u istoj nijansi. Iako bi model cipela u crnoj ili bež nijansi bio očekivan vojvotkinjin izbor, ovog puta ipak se odlučila za tamnozelenu varijantu koja se odlično uklopila uz elegantnu haljinu.

Zlatna šnala na kaišu, kao i minđuše dali su dozu glamura i savršeno zaokružili ovo svečano prolećno izdanje.

U poslednje vreme, Kejt Midlton smo često viđali sa frizurom koju krase talasi, a ovog puta se pojavila sa ravno isfeniranom kosom i uopičajeno malo šminke i pokazala da je ono najjednostavnije često i - najefektnije. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike