Bijonse bila domaćica „Zlatne žurke“ u goloj haljini iz koje sve kipi - jednima je vulgarna, druge samo zanimalo da li nosi gaćice (FOTO)

31.03.2022

15:13

0

Dodelu prestižne nagrade obeležila su dva jarka autfita gospođe Karter

Bijonse bila domaćica „Zlatne žurke“ u goloj haljini iz koje sve kipi - jednima je vulgarna, druge samo zanimalo da li nosi gaćice (FOTO)
profimedia-0664149538 - Copyright Profimedia

Ovogodišnja 94. dodela Oskara bila je u znaku Bijonse, ali njena dominacija je nastavljena i dan nakon manifestacije, i to pevačicinim neobičnim modnim izborom.

Naime, pevačica Bijonse imala je čast da otvori ovogodišnju, 94. dodelu Oskara sa svojojm 10-godišnjeom ćerkom Blu Ajvi Karter.

Pre toga, sa svojim mužem Džej-Zijem, gospođa Karter je stigla na dodelu Oskara u raskošnoj kreaciji, a pop diva je nastavila svoju praksu bežanja od fotografa, pa smo i ovog puta njene fotografije mogli da vidimo samo na Instagramu.

Pevačica ponela je jarkožutu „Valentino“ kreaciju koja je istakla njene obline, a imala je i ogroman ogrtač koji je autfitu dao dramatičniji, glamurozniji utisak. Izdanje je upotpunila ogromnim dijamantskim minđušama i detaljem za glam utisak – rvukavicama iznad lakta.

Džej-Zi je takođe bio veoma elegantan u skupom sakou boje slonove kosti, te savršeno skrojenim crnim pantalonama, pa su fanovi supružnicima ubrzo dali i epitet kralj i kraljica Holivuda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Da Bijonse uvek iznova pomera granice, dokazala je samo dan kasnije, kada se pohvalila još jednim oskarovskim izdanjem na koje je teško ostati ravnodušan.

Naime, ona se na Instagramu pohvalila izazovnim autfitom sa tradicionalne „Zlatne žurke“, čiji su domaćini upravo ona i Džej Zi svake godine nakon dodele Oskara.

Bijonse se pojavila u tzv. goloj haljini, odnosno u kreaciji od providnog tila ukrašenoj detaljima od srebrnog štrasa, a malo je toga ostavila mašti na volju... Ne samo što je pokazala bujne grudi, već je upitno da li uopšte ispod haljine nosi gaćice.

Ovo izdanje pokazalo je sve atribute slavne dive, a ona ga je učinila modernijim uz futurističke naočare minijaturnih okvira, te bujnom kosom uvijenom u divlje lokne.

Naravno, tu je bila i upadljiva, dijamantska ogrlica kao još jedan statusni simbol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Gola haljina izazvala je burne reakcije – mnogi su bili oduševljeni smelošću pop dive, dok se drugima ovo izdanje nije dopalo.


„Izgleda jeftino“, „Jeftino, prevaziđeno, skroz fotošopirano“, „Vulgarno“, „Uveren sam da nije imala ovolike grudi“, „Ovde nema dostojanstva, ni stida, a ni klase“, samo su neki od negativnih komentara.

Na samom otvaranju dodele Oskara, gopođa Karter i njena naslednica nosile su kostime u jarkoj žuto-zelenoj nijansi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike