Ćerka Jovana Memedovića nosi šik kaput od starog ćebeta: Maša smislila, a baka sašila malo modno remek-delo

14.03.2022

11:18

0

Recikliranje je put do novih modernih komada

Ćerka Jovana Memedovića nosi šik kaput od starog ćebeta: Maša smislila, a baka sašila malo modno remek-delo
kaput od ćebeta profimedia-0663112784 copy (2) - Copyright 24sedam/Profimedia/Instagram_masamemedovic

Maša Memedović je ćerka Jovana Memedovića, autora kultne emisije „Sasvim prirodno“, a od popularnog oca nasledila je ljubav prema prirodi i avanturama, a očito i prema planeti Zemlji i samim ti ekologiji.

Mašin Instagram profil obiluje zelenim prizorima i divljim pejzažima sa domaćih planina, reka i jezera, i tek ponekom sekvencom iz svakodnevice.

Nedavno se ova mlada dama pohvalila i jednim savršenim modnim komadom koji joj je sašila - ni manje ni više nego baka. I to od starog ćebeta.

Printscreen: Instagram/masamemedovic
 

Maša je na Instagramu objavila kratak video na kome pokazuje kako je od starog kariranog ćebeta sa bež, zelenim i braon kvadratima nastao šik, topao i moderan kaput.

- Staro ćebe ima svako, ali ne i magičnu baku koja svaku ideju sprovede u delo - napisala je ova brineta uz snimak koji i pokazuje ubrzan proces nastanka ovog prelepog kaputa.

Baka je uradila nacrt, vešto skrojila, a potom i sašila kaput svojoj unuci, a rezultat je pravo malo modno remek-delo. Ko bi pogodio da se ovaj trendi komad nastao od starog ćebeta.

Inače, ovo nije prvi komad koji je baka sašila Maši po njenom naumu. ona se i ranije hvalila pačvork prolećnom jaknicom koju joj je sašila baka.

Njene magične ruke i Mašine ideje očito besprekorno funkcionišu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike