Šešir Melanije Tramp: Kultni modni detalj na aukciji, a od cene se vrti u glavi

15.01.2022

10:14

0

Melanija Tramp održava aukciju s tri predmeta na svojoj veb-stranici, od kojih je jedan beli šešir napravljen specijalno za nekadašnju prvu damu

Šešir Melanije Tramp: Kultni modni detalj na aukciji, a od cene se vrti u glavi
profimedia-0570732726 - Copyright Melanija Tramp, Profimedia

Melanija Tramp odlučila je da održi aukciju na svojoj veb-stranici i to za šešir koji je nosila tokom posete prve porodice Francuske, Makrona, Beloj kući još 2018. godine.

Iako se tokom dvonedeljnog izlaganja mogu nabaviti i druge stvari koje je nekadašnja prva dama odlučila da proda, ekskluzivan šešir ipak je podigao najviše prašine.

Reč je o modelu bele boje koji je za Melaniju posebno napravio njen lični stilista Hervi Pjer. Razlog je jednostavan - uskladiti stil tadašnje prve dame i američkoga predsednika koji je za vreme posete franscuskog predsednika nosio belo odelo Majkla Korsa vredno više od 2.000 dolara.

Melanijino pojavljivanje na tom susretu mediji su pomno pratili jer je usledila bura nakon otkrivenih navodnih ljubavnih afera njenog supruga. Moglo bi se učiniti da ga se nekadašnja prva dama rešava zbog gorkih uspomena, a osim njega na aukciji su i dva umetnička dela, jedno je slika francuskog umetnika Marka Antoana Kolona.

I dok ostale prve dame nakon završetka mandata njihovih supruga pišu memoare ili nastavljaju s dobrotvornim radom izvan Bele kuće, Melanija se odlučila za drugačiji korak.

Ova aukcija je, naime, deo njene inicijative pod nazivom "Be Best" koja se, između ostalog, bavi i podizanjem svesti o nasilju na internetu.

Sva tri predmeta prodaju se po početnoj ceni od 250.000 dolara, a moći će da se plaća isključivo putem kriptovaluta (Solana). Aukcija je krenula prekjuče, a održavaće se do 25. januara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Miss7

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike