Vlasnik napravio poseban lift za svog dvadesetogodišnjeg mačka jer se teško penjao uz stepenice (VIDEO)

11.11.2021

10:55

0

Gest ovog brižnog vlasnika oduševio je ljude

Vlasnik napravio poseban lift za svog dvadesetogodišnjeg mačka jer se teško penjao uz stepenice (VIDEO)
liam mačka - Copyright Printscreen/YouTube, Liam Thompson

Jutjuber, Lijam Tompson, iz Ouklenda na Novom Zelandu, napravio je lift koji će da prevozi njegovog dvadesetogodišnjeg mačka Froda gore-dole po strmim spoljnim stepenicama.

Pošto je Frodovo kretanje postalo otežano kako se približavao svom 20. rođendanu, Tompson je osmislio genijalan plan da pomogne svojoj voljenoj riđoj mački.

- Ovo je moj mačak Frodo, on sada ima skoro 20 godina, što je za mačku poprilično mnogo godina. Uprkos tome, on još uvek insistira da se svaki dan spušta niz ove stepenice kako bi sedeo na suncu iako mu to teško ide -  ispričao je vlasnik.

- Oprostite mi što ću ga razmaziti - dodao je.

Njegov projekat je podrazumevao stazu i kolica. U videu koji je objavio pokazao je proces izgradnje lifta, a njegov potez oduševio je ljude.

Nakon što je sastavio svoj "ketevator", Tompson je testirao svoj prototip, koji je pokretala električna dizalica. Koristio je plišanu igračku za probnu vožnju i sa radošću posmatrao kako je njegova ideja uspela.

Kako bi bio u potpunosti zadovoljan, on je lift ofarbao u plavu nijansu pre nego što je Frodo došao na red da se provoza.

Na znak, neustrašiva stara mačka uskočila je u svoj specijalno napravljen lift, a Tompson je bio presrećan kada je video da Frodo i kasnije koristi kolica da se vrati uz stepenice i nazad unutra.

Jutjuber, koji ima 58.000 pratilaca na Instagramu, istakao je da je to bio najbolji dan u njegovom životu.

Njegovi pratioci su impresionirani, jedan je rekao da su „Lijamovi izumi tako kul, posebno kada su od koristi njegovim ljubimcima“.

Drugi je rekao: „Ovo je najslađa stvar koju sam ikada video, iako Frodo izgleda tako mrzovoljno, mislim da je zaista zahvalan“.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Daily Mail

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike