Ostavila dečka nakon što je čula kako se obraća njenoj mački

04.11.2021

18:19

0

Jedna devojka podelila je priču o tome kako njen dečko nije voleo njenu mačku, zbog čega ga je jednog dana zamolila da ode iz stana

Ostavila dečka nakon što je čula kako se obraća njenoj mački
Copyright Pexels

Kućnog ljubimca većina vlasnika smatra članom porodice i prema njemu se odnosi ravnopravno kao prema ostalim ukućanima. 

Međutim, ne dele svi taj osećaj i smatraju da su životinje manje važne od ljudi, zanemarujući činjenicu da ljudi sa svojim ljubimcima mogu da izgrade veze koje su čak i jače od onih s ljudima.

Jedna korisnica Redita podelila je priču o tome kako njen dečko nije voleo njenu mačku, zbog čega ga je jednog dana zamolila da ode iz stana.

Devojka (24) živela je sa svojim dečkom u vreme kada je podelila svoju priču. Dečko se zapravo doselio kod nje, nakon što je neko vreme razmišljao o tome.

Žena ima mačku po imenu Mili i dečko je nije baš voleo. Zapravo, predložio joj je da se reši životinje, jer on stvarno ne voli mačke i više je ljubitelj pasa. U početku, ovaj stav nije joj delovao zabrinjavajuće i devojka nije previše razmišljala o tome.

Pexels/ Engin Akyurt
 

Prelomni momenat dogodio se kad je čula svog dečka kako se obraća njenoj mački kad je mislio da ga ona ne čuje.

- Tako si bezvredna - čula je dečka kako govori njenoj mački.

Opisala je da je u tom tonu bilo toliko zlobe i da ga nikada nije čula da tako govori. Stvarno se uplašila i rekla svom dečku da napusti njen stan, ne mareći što nema gde da živi.

Kasnije se smirila i isti dan razgovarala sa njim. Objasnio je da se osećao povređeno jer je rekla da je stan njen, a ne njihov. Takođe je bio uzrujan što bi ona radije odabrala životinju umesto čoveka. Iako je pristala da se dečko vrati u stan, ostali korisnici Redita su je savetovali da to ne čini. 

Nakon nekoliko dana ponovo se javila na Reditu i otkrila da je ipak raskinula s dečkom, a mnogi su podržali njenu odluku. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Index

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike