I mačke vole masažu, a ovaj snimak je pravi dokaz za to! (VIDEO)

21.10.2021

08:30

0

Jedna maca pravi je fan masažera

I mačke vole masažu, a ovaj snimak je pravi dokaz za to!  (VIDEO)
Copyright Pixabay

Dobro je poznato da mačke znaju da budu izuzetno umiljate, da vole da se maze, a snimak koji kruži društvenim mrežama dokazuje da ovi kućni ljubimci obožavaju i masažu.

Naime, kako je dodir nešto što macama mnogo prija, jedna takva pokazala je da je neverovatni hedonista, a gazde koje joj očigledno sve udovoljavaju, kupile su joj i masažer. Siva mačka iz video snimka pobrala je sve simpatije na internetu jer prosto pada u trans. Kako su joj spustili masažer na glavu, počela je da se prepušta uživanju, što donekle i nije čudno jer je tema o masaži ovih kućnih ljubimaca prilično zastupljena na internetu.

Printscreen
 

Takođe, postoje i male tehnike, odnosno trikovi za masažu mačaka koji pomažu da se ovim ljubimcima poboljša cirkulacija. 

Kružne pokrete pravite u smeru kazaljke na satu, a takozvano mešenje u kombinaciji sa kružnim pokretima podstiče oslobađanje toksina iz organizma, navodi sajt Petface. Međutim, nije uvek preporučljivo masirati mačke, a ovo se uglavnom odnosi na stanje šoka, groznice ili eventualnog porvaćanja mace, ističe ovaj portal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike