Čivava i kunić imaju 150 modnih kombinacija, a pred spavanje imaju i tretman masažom

25.08.2021

10:40 >> 10:18

0

Da li su ovo najrazmaženiji ljubimci na svetu?

Čivava i kunić imaju 150 modnih kombinacija, a pred spavanje imaju i tretman masažom
Copyright Printscreen/Instagram, chihuahua_bunny

Studentkinja iz Slovenije, Sara Zavrsnik (26,) redovno na Instagramu objavljuje fotografije svoja dva ljubimca, čivave i kunića, za koje tvrdi da najviše uživaju u isprobavanju različitih odevnih kombinacija.

Dvogodišnji kunić Vilson i sedmogodišnja čivava Kala nerazdvojni su od kad su se prvi put videli, a koliko ih vlasnica mazi i pazi, najbolje govori to što svake večeri pre spavanja oboje dobiju masažu.

Pročitajte još

– Mnogo volim životinje i ceo život mi se vrti oko njih – rekla je Sara koja je čivavu dobila pre šest godina, a za Božić 2018. pridružio im se kunić Vilson.

Od tad, ona redovno dokumentuje živote svoja dva ljubimca, sve novo što im se dogodi i mesta koja posete, a najviše uživa kada ih oblači ili kada im obuva cipelice i stavlja nakit.

Kala i Vilson trenutno na Instagramu imaju nekoliko hiljada pratilaca, a poseduju i garderobu za kućne ljubimce s preko 150 odevnih kombinacija.

– Oni sve rade zajedno – zajedno se igraju, spavaju jedan kraj drugog, zajedno jedu – rekla je za “Metro” studentkinja koja svoje ljubimce vodi sa sobom gde god da krene – na putovanja, na kafu ili more.

– Prijateljica mi je predložila da počnem da postavljam fotografije na Instagram – kaže Sara, a ubrzo je preko svog Instagram naloga počela i da odgovara na razna pitanja o kunićima kao kućnim ljubimcima.

– Mnogi bi hteli kunića za ljubimca, ali ne znaju kakvi su i kako se tačno ponašaju – kaže ona.

Sara za svoja dva ljubimca napominje da su verovatno najrazmaženije životinje na svetu, pa ne čudi ni to što imaju više odeće i od svoje mlade vlasnice.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike