Dragi lopovi, dobro došli, slobodno se poslužite, a mene poslužite čipsom: Urnebesna reakcija psa koji reaguje samo na jedan zvuk (VIDEO)

29.11.2022

07:48

0

Autor: Z.A.S.

Urnebesno nereagovanje preslatkog džek rasela na različite zvukove

Dragi lopovi, dobro došli, slobodno se poslužite, a mene poslužite čipsom: Urnebesna reakcija psa koji reaguje samo na jedan zvuk (VIDEO)
Džek rasel - Copyright Pixabay

Ni najmanje nije neuobičajeno da psi i mačke imaju svoje profile na društvenim mrežama. Štaviše, mnogi od njih su prave zvezde i prate ih stotine, pa čak i milioni ljudi.

Simpatičan džek rasel po imenu Oskar je jedan od njih, a njegove klipove na "Tik-Toku" pratioci redovno lajkuju i komentarišu.

Na Oskarovom profilu uglavnom možemo videti smešne i simpatične trenutke iz života ovog preslatkog psa, koji su njegovi vlasnici zabeležili kamerom, ali jedan video je posebno privukao pažnju korisnicima ove društvene mreže.

Naime, na snimku koji je objavljen na Oskarovom profilu, vlasnici su testirali koliko je Oskar zaštitnički nastrojen, odnosno na koje zvukove će odreagovati.

Šta su uradili?

Dok je Oskar spavao snom pravednika, oni su puštali razne zvukove i čekali reakciju, pa se tako moglo čuti zvuk lomljenja stakla, kucanje na vrata, kao i zvono vrata, ali i otvaranje vrata, pa čak i pucanj iz pištolja.

Sve ovo ni najmanje ne bi bilo smešno da se Oskar uplašio, ili odreagovao na bilo koji drugi način. Međutim, sve što je on uradio jeste to da je nastavio da spava, sve do trenutka dok se nije začuo zvuk kesice čipsa.

Da li treba da naglasimo da se istog časa trgnuo i razbudio? Prizor je zaista presmešan, a čim budete videli kako je to izgledalo, postaće vam jasno zašto je ovaj video postao viralan i zbog čega je lajkovan skoro 500.000 puta.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike