"Da li je tvoj pas u prošlom životu bio sirena za uzbunu?": Ostavila ga samog kod kuće i postavila skrivenu kameru - snimak je urbenesan

01.07.2022

07:58

0

Autor: Z.A.S.

Red zavijanja, red nedostajanja

"Da li je tvoj pas u prošlom životu bio sirena za uzbunu?": Ostavila ga samog kod kuće i postavila skrivenu kameru - snimak je urbenesan
Pas - Copyright Printscreen/Tik-Tok/hunterthemalamute

Hteli - ne hteli, ali svi vlasnici pasa su prinuđeni da svoje mezimce ostavljaju same kod kuće. I, ma koliko nam bilo žao, povremeno moramo da zatvorimo vrata svojih domova i iza njih ostavimo naše krznene prijatelje.

A šta oni rade kada nas nema? E, to je pravo pitanje. Ukoliko i sami posedujete psa ili mačku, sigurno ste se nekada zapitali šta oni zapravo rade kada mi nismo kod kuće. Da li su tužni, srećni, da li se igraju, ili samo spavaju... sve nas "muči" ovo pitanje.

Da bi saznala šta radi njen aljaški malamut Hanter, njegova vlasnica je postavila skrivenu kameru u kući. Kada se vratila, imala je šta i da vidi.

Pas je ležao blizu vrata od kuće i tužno zavijao. Nakon toga je otišao do njenog ormana i uzeo njenu majicu. Sa majicom u zubima se vratio do ulaznih vrata i tužno gledao u njihovom pravcu.

Naravno, to nije sve. Ovaj lepotan je majicu onda ispustio na pod, a nakon toga je nastavio da zavija. Srceparajuće, zaista.

Ovaj video je na "Tik-Toku" pregledan više od četiri miliona puta, a mnogi su ga i prokomentarisali:

"Kome je potreban alarm pored Hantera"
"Da li je tvoj pas u prošlom životu bio sirena za uzbunu?"
"Presladak je, pogotovo ovaj njegov "woof" na samom kraju", glase neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike