A zaštitni faktor? Izvalili se na beton, pa uživaju u suncu za sve pare (VIDEO)

30.06.2022

06:56

0

Autor: Z.A.S.

Umesto da pobegnu u rashlađenu kuću, oni uživaju u sunčanju

A zaštitni faktor? Izvalili se na beton, pa uživaju u suncu za sve pare (VIDEO)
Psi - Copyright Printscreen/Tik-Tok/jennywalker_

Uvek apelujemo da pazite na vaše ljubimce, pogotovo tokom letnjih vrućina. Sigurni smo da volite svoje pse i mačke i da ne želite da im se nešto dogodi, pa zato vodite računa da uvek imaju svežu vodu i nemojte ih šetati po vrućini i u periodu kad je sunce jako.

Naravno, potpuno logično bi bilo i da oni sami ne žele da se izlažu toploti i da spas traže pod krošnjom drveća ili u nekoj drugoj hladovini. Mnogi psi obožavaju i da vreme provode u klimatizovanim prostorijama.

Ovo ne važi za Meja i Oliv, dva presimpatična pit bula. Naime, ova dva psa naprosto obožavaju sunce i leto. Umesto da zbrišu u rashlađenu kuću, oni radije biraju, ne samo da vreme provode napolju, već i da se sunčaju.

U videu koji je objavila njihova vlasnica na društvenoj mreži "Tik-Tok" vidi se kako su se ova dva psa izvalila na beton u dvorištu i to tako da su stomake izložili suncu.

Dobro ste pročitali, oni leže na leđima, a toliko su se opustili da su čak i zadremali. Video je, naravno, odmah postao viralan i za sada je pregledan više od sedam miliona puta.

"Ova dvoje i njihovo sunčanje", piše u opisu videa koji će vam, sigurni smo, izmamiti osmeh na lice.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike