Reakcija mačaka kada shvate da idu na put je urnebesna, posebno će se nasmejati vlasnici maca (VIDEO)

25.06.2022

07:54

0

Autor: D. R.

A kako vaše mačke reaguju kada krenete da ih pakujete?

Reakcija mačaka kada shvate da idu na put je urnebesna, posebno će se nasmejati vlasnici maca (VIDEO)
mačke - Copyright Printscreen/TikTok, winstonandspooky

Putovanje nije za svakoga, shvatamo. Na novom ste mestu sa nepoznatim ljudima, u nepoznatim okolnostima, i totalno drugačija hrana. Nije najprijatnije, čak i u najboljim danima, ali ne krivimo vas ako vam sama pomisao na putovanje izaziva paniku.

Ni ove nesrećne mačke vas ne krive. U stvari, osećaju se isto i potpuno vas razumeju!

Kada su Vinston i Spuki videli svog vlasnika kako pakuje njihove činije za vodu i iznosi njihove transportere, nastao je apsolutni haos.

Vlasnicima mačaka ove situacije uopšte nisu nepoznate, pravi je izazov "namoliti" jednu mačku da krene kada je već shvatila kuda bi trebalo, a tek kada to treba da učinite sa njih dve. Ali su se bar svi u međuvremenu nasmejali!

@winstonandspooky Anyone else’s animals hate traveling this much? 😂 #catsoftiktok #scardycat #tiktokcats ♬ Baby Elephant Walk - Henry Mancini

Čoveče, ova muzika kao da je napravljena za taj video! Ove mace su mnogo smešne u onom trenutku kada postaju sumnjičave.

Nije iznenađenje da su se drugi vlasnici mačaka prisetili smicalica svojih ljubimica na putovanju. „Moja je nekada bila takva“, prokomentarisao je @plainiejanie. "Sada se samo pravi mrtva i malo reži. Onda kaže: "Idem, ali nećeš dobiti nikakvu pomoć i ljuta sam." Kakva mala diva! Ipak, verovatno ju je lakše uhvatiti nego ova dva umetnika za bekstvo. Koliko god bilo teško pripremiti ove slatkiše za putovanje, bilo je prilično zabavno gledati.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike