"Zašto si toliko sladak?": Reakcija mačka Ringa na pitanje koje mu je postavio vlasnik naprosto će vas "rastopiti" (VIDEO)

25.05.2022

07:56

0

Mačak sa velikim očima osvaja na prvi pogled

"Zašto si toliko sladak?": Reakcija mačka Ringa na pitanje koje mu je postavio vlasnik naprosto će vas "rastopiti" (VIDEO)
Mačka - Copyright Pixabay

Nije retka pojava da vlasnici ljubimaca sa njima i razgovaraju. Na primer, sigurno ste, u toku šetnje, više puta ugledali ženu ili muškarca kako nešto objašnjava svom psu.

Sa druge strane, na društvenim mrežama često nailazimo na snimke raznoraznih razgovora između vlasnika i ljubimaca. I svaki je zabavan na svoj način. A kad smo kod zabave, jedan od najzabavnijih prizora na svetu, sasvim sigurno, jesu mačke sa velikim očima i širokim zenicama.

Mačak Ringo je pravi primer toga. Vlasnik je Instagram profila, a na njemu se mogu naći njegovi mnogobrojni videi i, podrazumeva se, fotografije. Jedan nam je posebno privukao pažnju.

Naime, u pitanju bi bio još jedan običan razgovor između vlasnika i njegovog mačka da Ringo nije otvorio svoje velike oči.

Dok je ovaj mačak bezbrižno spavao u rukama svog vlasnika, on je odlučio da ga krajnje ozbiljnim tonom upita: - Izvinjavam se, oprostite gospodine, imam samo jedno pitanje za vas. Zašto ste toliko slatki? - čuje se glas Ringovog vlasnika, a onda sledi i reakcija koja će vas naprosto "rastopiti".

U momentu kada mu vlasnik postavlja pitanje, Ringo otvara svoje velike oči i gleda direktno u njega. I to je najviše što možemo da vam prepričamo. Za potpuni doživljaj, jednostavno odgledajte video.

- Tata, da li si me zaista probudio dok spavam u tvom naručju, jer zaista nisi znao ovo? - piše u opisu videa, a tako Ringov vlasnik, najverovatnije, zamišlja njegov odgovor.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike