Video koji topi srce: Mačka teši svog uznemirenog brata dok je njihova vlasnica odsutna

02.05.2022

08:59

0

"Iskreno, nisam mislila da ovakva ljubav može postojati među životinjama, ali zaista postoji."

Video koji topi srce: Mačka teši svog uznemirenog brata dok je njihova vlasnica odsutna
matthias-koch-WWdaz03U2Ys-unsplash - Copyright Unsplash

Kada se Nosi prvi put pridružio svojoj porodici, bio je veoma povučen. On je oduvek bio nezavisna mačka, ali njegova vlasnica je mislila da bi on mogao imati koristi od prijatelja - i bila je potpuno u pravu.

Bejbi se pridružio porodici pre oko godinu i po dana i od tada su on i Nosi nerazdvojni.

- Oni su zakleti najbolji prijatelji. Maze se po ceo dan, igraju se i svađaju 24/7. Kada sam dobila Nosija, bio je pomalo agresivan i veoma usamljen. Ova beba je donela sunce u njegov život. Sada voli da se igra i voli da mazi brata. On je izuzetno zaštitnički nastrojen prema njemu i uvek ga "kupa" - rekla je Roza Leger za The Dodo.

Nedavno je Roza otišala na nedelju dana, ostavljajući Nosi i Bejbi same. Angažovala je čuvara kućnih ljubimaca da ih proveri, ali oboje bi se sakrili kad god bi ona svratila. Bila je malo zabrinuta jer je Bejbi veoma vezan za svoju vlasnicu, i nije bila sigurna kako će se nositi bez nje.

Srećom, imao je Nosija. Jednog dana dok je nije bilo, Roza je pogledala jednu od kamera i videla najslađu stvar ikada. Činilo se da je Bejbi zabrinuta zbog njenog odsustva. Sedeo je ispred Nosija i odjednom se naslonio na njega - i Nosi ga je odmah zagrlio šapom ne bi li ga utešio.

Čitava scena je bila tako divna i pokazala je koliko se braća zaista vole.

- Od početka je tešio svog brata. Ovo iskustvo ih je definitivno zbližilo. Moj mali još više voli svog velikog brata. Ne mogu da zamislim kako bi se osećaš da nije imao bratovljevu ljubav i zaštitu. Iskreno, nisam mislila da ovakva ljubav može postojati među životinjama, ali zaista postoji - rekla je Roza.

Na kraju se vlasnica vratila kući, i naravno, obe mačke su bile tako srećne što su je videle - ali bez obzira na to, znale su da će biti u redu bez nje jer imaju jedna drugu.

BONUS VIDEO:


 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike