Video koji će vas nasmejati do suza: Ovo su najdramatičniji ljubimci na svetu, rođene zvezde!

23.04.2022

14:40

0

Oni reaguju na sve, njima je sve bolno i tragično, recimo češljanje ume da bude mnogo strašno

Video koji će vas nasmejati do suza: Ovo su najdramatičniji ljubimci na svetu, rođene zvezde!
profimedia-0675769301 - Copyright Profimedia

Znamo da naši krzneni prijatelji često mogu da imaju preterane reakcije, koje mi uopšte ne razumemo. Pritom su i nelogične, ali logiku ionako ne možemo da očekujemo od bića koja se ne boje da napadnu točkove kamiona u pokretu, ali se užasavaju fena.

Međutim, neki su zaista prave dive, apsolutno dramatični i reaguju na način koji je zaista potpuno neočekivan. Recimo, kada otvorimo jogurt i damo mački da ga pomiriše, ne očekujemo da će se ona toliko zgroziti, a potom i srušiti? Slično, iako mnogi psi ne vole kada im sečemo nokte, ipak ne očekujemo da doslovno jauču kad im se to radi.

Ima i onih koji za Oskara padaju u nesvest - zakolutaju očima i dramatično se sruše na pod. Ne, nisu se oni zaista onesvestili, jednostavno se ponašaju kao kraljice drame, jer im nedostaje pažnja njihovih ljudi. Upravo to radi i pas kog vidimo kako sedi u automobilu. Vlasnica je uz njega, ali pokušava da razgovara sa nekim. Njen pas to ne može da istoleriše pa jauče kao čovek.

Ovu presmešnu kolekciju snimaka iz svih delova sveta do sada je pogledalo više od 12 miliona ljudi, od kojih su mnogi podelili svoja, slična iskustva.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike