Samo dva minuta je potrebno da odvojite da biste konačno shvatile muškarce: Život će vam postati mnogo jednostavniji

15.11.2022

11:57

0

Autor: Z.A.S.

Žene su sklone tome da analiziraju svaku reč koju muškarac izgovori

Samo dva minuta je potrebno da odvojite da biste konačno shvatile muškarce: Život će vam postati mnogo jednostavniji
Svađa - Copyright Profimedia

Muškarci su, u suštini, vrlo jednostavna bića, ali prestaju to da bivaju onog trenutka kada žene počnu da komplikuju stvari.

Uglavnom to nastane kada počnu da proučavaju i raščlanjuju svaku njegovu izgovorenu reč i da razmišljaju o tome šta je on zapravo mislio kada je nešto rekao. A istina je da je mislio apsolutno samo to što i jeste izgovorio.

Ako muškarac otkaže sastanak, zazvuči pomalo nezainteresovano, ili jednostavno nešto kasnije odgovori na poruku, u odnosu na to kako žena očekuje, to ne znači da postoji problem.

U suštini, šta god da muškarac uradi, svaka žena bi trebalo da zna o njemu ove ključne stvari.

Stvari koje shvatamo lično - uglavnom nisu lične

Prosečna žena će brzo pomisliti da nešto nije u redu, jer se muškarac ponaša ''čudno'' prema njoj, dok prosečni muškarac uopšte nema pojma da se ponaša čudno, jer se samo ponaša onako kako mu tog dana odgovara. Savet za mirnu vezu i glavu - prestanite da baš sve vagate i shvatate toliko lično, jer u većini slučajeva muškarac ni ne zna da radi nešto za šta sumnjamo da radi.

Profimedia
 

Ponašaj se kao da je sve u redu

Ako sumnjaš da nešto ne valja i želiš da se suprotstaviš muškarcu, ponovo pročitaj prvu stavku. U većini slučajeva je sve u redu, a ako imaš osećaj da nije, pokušaj da, umesto preuveličavanja situacije, usvojiš stav da je sve pod kontrolom. Ne zauvek, naravno, ali pokušaj bar na kratko. U većini slučajeva ćeš se brzo smejati samoj sebi zbog nepotrebne panike, što je i dalje bolje od toga da napraviš dramu i uključiš njega u priču.

To je cela mudrost koja zlata vredi za svaku ženu koja uvek ''ima osećaj da nešto ne valja.''

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike