Pet koraka za najuzbudljiviju predigru: Ne treba vam nikakva posebna priprema, a dovešćete ga do ludila

14.11.2022

19:39

0

Autor: 24sedam

Muškarci su izuzetno osetljivi na dodire

Pet koraka za najuzbudljiviju predigru: Ne treba vam nikakva posebna priprema, a dovešćete ga do ludila
Seksi žena - Copyright Profimedia

Za uzbudljivu predigru nije potrebno ni mnogo vremena, ni mnogo pripreme. Dovoljno je da uključite maštu i pokretenete svoju kreativnost. Jednostavno, dovoljno je da želite i imate potrebu da uzbudite partnera.

Postoji nekoliko koraka koje s lakoćom možete da napravite. Mi vam otkrivamo koji su.

1. korak: Pustite ga da vas dobro osmotri

Lezite, sedite, stanite ispred njega potpuno goli i to će u startu biti najlepši poklon koji ćete mu dati. Od samog razgledanja vašeg tela, seksualni apetit će mu se povećati. A da biste situaciju učinili malo uzbudljivijom, priredite mu malu predstavu - gurnite ga na krevet i ostanite da stojite iznad njega. Zatim otkrivajte deo po deo svog tela, ali ga odmah ponovo prekrijte odećom - prvo grudi, zatim zadnjicu, a nakon toga i unutrašnji deo bedara. Pustite ga da uživa u pogledu i nestrpljivom iščekivanju.

2. korak: Igrajte se dahom

Za početak, spustite razdvojene usne na telo svog partnera, odnosno na grudi ili stomak, a zatim polako izdahnite. Na ovaj način će se povećati uzbuđenje.

Profimedia
 

3. korak: Preuzmite kontrolu

Kada je o predigri reč, većini na pamet padne lagano, sporo zavođenje. Međutim, muškarci vole i malo drugačiji pristup. Kad žena deluje pomalo animalno, to je za muškarca znak požude i daje mu signal da je i njoj stalo do seksa podjednako koliko i njemu. Ovo ne znači da morate da ga vežete, ali postoje i drugi načini da vi preuzmete kontrolu. Upotrebite kreativnost, maštu i budite malo i bezobrazne.

Pexels
 

4. korak: Obogatite repertoar dodira

Muškarci izuzetno snažno reaguju na dodire. Bez obzira na to što žene često smatraju da je najvažniji dodir koji muškarci mogu da osete, onaj među nogama, oni zapravo mogu burno da reaguju na razne stimulativne tehnike. Konstantna milovanja će delovati i zato bi bilo dobro da reagujete različite pristupe - snažnu masažu, nežne i dugačke poteze noktima, neočekivana štipkanja... faktor iznenađenja će dodatno podgrejati temperaturu.

Pexels
 

5. korak: Dovedite ga do ivice

Upotrebite trik "kreni-stani" i dovedite ga čak nekoliko puta brzu vrhunca. Na ovaj način ćete mu maksimalno pojačati orgazam. Kružite usnama po čitavom donjem delu stomaka, jer čitavo to područje je izuzetno osetljivo. Ukoliko budete primetili da mu telo postaje napeto i mirnije, prebacite se na neku drugu tačku.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike