Muškarci poludeli za novom tehnikom masturbacije: Koristi se jedna voćka, pojačava orgazam, ali može biti opasna

16.09.2022

21:07

0

Autor: Z. A.

Muškarci na internetu dele svoja iskustva o bizarnom trendu masturbacije

Muškarci poludeli za novom tehnikom masturbacije: Koristi se jedna voćka, pojačava orgazam, ali može biti opasna
profimedia-0640382049 - Copyright Profimedia

Masturbacija ima brojne prednosti za zdravlje, naročito ako ste joj skloni uveče, pred spavanje. Ipak, internetom kruže brojni saveti, trendovi i iskustva o samozadovoljavanju, pa se među njima našao i jedan bizaran – masturbacija s bananom.

O čemu se zapravo radi?

Muškarci su objasnili da banana „imitira oralni seks“ zbog sluzi koja se nalazi u kori. Takav osećaj produžava zadovoljstvo, a mnogi od njih ni ne slute koliko ova tehnika može biti opasna. Verovali ili ne, jači pol ubacuje svoj penis u oguljenu koru banane i na taj način masturbiraju, a pojedini su zagrevali koru kako bi imali što bolji osećaj.

Pexels
 

- Samo oljuštiš bananu (možeš da je pojedeš kasnije), postaviš koru na penis i masturbiraš. Sluz iz banane je odličan lubrikant - napisao je jedan korisnik Redita koji je isprobao ovu tehniku.

Ovaj trend je zaživeo i u inostranstvu, a tamošnji lekari otkrili su posledice ove metode i upozorili muškarce da nikako ne koriste bananu u ove svrhe. Prema njihovim rečima, osnovne posledice su osip i rane na polnom organu, a ukoliko protein koji se nalazi u kori dospe do kože, može da se pojavi i infekcija praćena upalom kože.

- Možete da izazovete pojavu osipa i rana na penisu, što dalje može da dovede do užasnog bola i infekcije - rekla je doktorka Dijana Gil.

Pexels
 

Ovu metodu naročito ne bi trebalo da koriste muškarci koji imaju problema sa alergijama.

- U slučaju da je osoba alergična na bananu, verovatno je alergična i na druge supstance kao što je lateks ili na neko drugo voće i povrće. Pa, ako ste alergični na lateks kondome, verovatno ste alergični i na koru banane - objasnila je.

Pexels
 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike