Dečko me je prevario i doveo tu devojku da živi zajedno sa nama: On je smatrao da će nam biti sjajno, ali jedino što funkcioniše jeste seks

04.09.2022

19:21

0

Iako je prvobitno poricao da se i dalje viđa sa tom drugom devojkom, nakon nekog vremena je priznao da se zaljubio

Dečko me je prevario i doveo tu devojku da živi zajedno sa nama: On je smatrao da će nam biti sjajno, ali jedino što funkcioniše jeste seks
Trojka 1 - Copyright Profimedia

Problemi u vezi nisu ništa neobično, međutim, kada ne znamo šta je najpametnije uraditi, onda se uglavnom sa nekim posavetujemo.

Jedna devojka je pisala dr Angardu Rudkinu, seks terapeutu i kolumnisti "Metroa" i objasnila mu da je u januaru saznala da je dečko, sa kojim je već pet godina u vezi, vara.

Njih dvoje su u kasnim dvadesetim i sledeće godine bi trebalo da se venčaju, pa je ona, kako je napisala, bila slomljena kada je saznala.

Profimedia
 

On je obećao da će tu vezu prekinuti, međutim, nedelje su prolazile, a ona je primetila da on i dalje ostaje do kasno na poslu ili navodno igra fudbal sa prijateljima. Naravno, poricao je da se viđa sa tom drugom devojkom.

Međutim, stvari su, ipak, bile drugačije.

- Pre četiri mjeseca mi je rekao da se zaljubio i da ne može da bira između nas dve i da bih je i ja zavolela kad bih je upoznala - ispričala je.

- Rekao mi je da želi da svo troje živimo zajedno i da misli da ćemo se odlično slagati i da će u vezi biti mnogo više ljubavi i podrške, da ćemo imati više seksualne raznolikosti i da će nam briga o deci biti mnogo lakša. Uglavnom, u njegovom svetu postoji samo pozitiva i ništa ne može da pođe po zlu - napisala je devojka i objasnila kako su se stvari dalje odvijale.

Profimedia
 

- Zbog svega što je rekao, nevoljno sam pristala da se nađem s njom. Bila je vrlo ljubazna prema meni, a i ona, baš kao i on, misli da je ideja o nas troje zajedno sjajna, pa je naglasila da nećemo prema drugima biti u otvorenoj vezi. Pristala sam i sad tako živimo neko vreme i ne mogu da poreknem, seks između nas troje je neverovatan, međutim, druge stvari ne funkcionišu najbolje - zaključila je ona.

Profimedia
 

- Prva stvar koja vrišti iz vaše poruke jeste da vam je cela situacija nametnuta i da to nije nešto što i sami želite. Naravno da on pokušava da učini da ta ideja zvuči predivno, da ne bi morao da se odrekne nijedne. Kako odrasli ljudi žive svoj život zavisi od njih, sve dok se svi slažu. Međutim, ovo mi zvuči kao da se vi s tim slažete jer ne možete da podnesete pomisao da prekinete vezu s njim i da osećate da je to jedini način da ga zadržite. Život utroje nije samo dobar seks i maltene je neizbežno da će doći do neujednačenog pokazivanja pažnje i ljubavi, a ljubomora koja proizlazi iz toga može da učini da se osećate jadno. Fantastičan seks na stranu, ako je vaš dečko odlučan u nameri da bude i s tom devojkom, možda je upitno koliko vas voli i da li on zaista želi tu vezu utroje ili nema srca da raskine sa vama - zaključio je dr Rudkin.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike