Uzbudljivi predlozi za predigru zbog kojih će vam sledeće vođenje ljubavi biti nezaboravno

19.08.2022

20:36

0

Autor: D. R.

Nemojte zanemariti one delove tela koji nemaju veze sa seksom, jer mogu da budu vrlo erotični i osetljivi kad ih stimuliše neko drugi

Uzbudljivi predlozi za predigru zbog kojih će vam sledeće vođenje ljubavi biti nezaboravno
Seks - Copyright Profimedia

Predigra je ključna za održavanje zdravog i uzbudljivog seksualnog života. Ona je sastavni deo seksa.

Treba shvatiti da seks nije samo čin kao takav, već celokupni proces uzbuđivinja koji laganom gradacijom dolazi do vrhunca.

Mnogim ljudima, a naročito ženama, potrebna je duga i temeljna priprema za taj ključni deo tokom koga će se maksimalno uzbuditi.

Ne treba zaboraviti ni to da kvalitetna predigra utiče na to da vaš muškarac može da "izdrži" duže.

Iskoristite ogledalo

Gotovo svi u svojoj spavaćoj sobi imaju ogledalo, a sada je vreme i da ga iskoristite za vruću predigru. Neka vaš partner stane ispred ogledala, a onda se vi pojavite i zavodite ga tako što će vaš gledati vaš odraz u ogledalu. Kleknite na kolena i pružite mu oralni seks dok on sve to gleda. Budite sigurni da će dugo pamtiti taj doživljaj. Naravno, isto može biti primenjeno u obrnutom slučaju, da muškarac bude taj koji će pasti na kolena.

Maskirajte se

Nabacite neki seksi kostim i priredite svom dragom fantaziju na javi. Kostimiranje omogućava da se osećamo kao druga osoba, te da ispoljimo tajne želje i strasti koje se možda ne bismo usudili da izrazimo u bilo kojoj prilici. Jednostavno stavite periku ili masku preko očiju i to će već biti dovoljno da se osećate drugačije i više seksi.

Pixabay
 

Vruće igrice u javnosti

Seksualno igranje i uzbuđivanje u javnosti ne znači nužno seks u haustoru ili pak u wc-u kafića. Dovoljno je da se vi i vaš partner diskretno provocirate i pritom pazite da vas niko ne vidi. Dodirujte se ispod stola ili se pak senzualno gledajte. Čak i najneviniji dodir u javnosti može da postane uzbudljiv.

Istražite erogene zone

Svi znamo da su bradavice, vrat i genitalije erogene zone na telu, ali postoje i mnoga druga mesta koja garantuju puno užitka ako im pružimo malo više pažnje. Recimo, muški stomak je veoma osetljiv, naročito u predelu od pupka do pubične kosti. Prelazite nežno niz tu zonu prstima ili jezikom i čekajte da se vaš partner uzbudi. Nemojte zaboraviti da i oni delovi tela koji nemaju veze sa seksom mogu da budu vrlo erotični i osetljivi kad ih stimuliše neko drugi, piše prva.rs.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike