Raskid ne znači smak sveta, već ima i svoje pozitivne strane, a ovih nekoliko svi treba dobro da zapamtimo

14.08.2022

15:48

0

Autor: Z.A.S.

Iako tako deluje, raskid ne znači kraj života i to da ćete zauvek ostati sami

Raskid ne znači smak sveta, već ima i svoje pozitivne strane, a ovih nekoliko svi treba dobro da zapamtimo
Raskid veze - Copyright Profimedia

Doneti odluku da je vreme za raskid nije ni najmanje lako, ali je često vrlo ispravno. Međutim, iako u tom trenutku deluje da vam se svet raspada, on nije neminovno uvek loš.

Ukoliko primetite da u vašoj vezi stvari ne funkcionišu i procenite da ih nije moguće popraviti, umesto da trošite i vreme i energiju, jednostavno je bolje da i vi i vaš partner sreću potražite sa nekim drugim.

Iako tako deluje, raskid ne znači kraj života i to da ćete zauvek ostati sami. Pokušajte da ga sagledate iz nekog drugog ugla i da u njemu potražite pozitivne strane kojih neminovno ima.

Raskid vas uči da slušate svoj osećaj

Podsvest i intuicija vas nikada neće prevariti. A zašto? Zato što oni primaju "impulse" koji još uvek nisu stigli do vašeg svesnog dela uma. Dakle, poenta je da, ako vam vaš instinkt govori da je ispravno da raskinete, onda ga poslušajte, ma koliko vam to delovalo bolno.

Profimedia
 

Izlazak iz zone komfora vam otvara nove mogućnosti

Kada se nađete u vezi koja tapka u mestu, vrlo je moguće da, za to vreme, propuštate priliku da, sa nekim drugim, zaista budete srećni. Ukoliko pristanete na manje, nikada nećete saznati da li ste mogli više. Iako vam, dok ste u vezi koja zapravo ne funkcioniše kako treba, ne deluje da vam je loše, nakon raskida, osetićete se oslobođeno. Pritom, izlazak iz zone komfora će vam otvoriti potpuno nove vidike.

Profimedia
 

Na putu ste da pronađete osobu koja je za vas idealna

Nakon raskida, dobijate šansu da upoznate nekoga pored koga ćete moći da budete ono što zaista jeste. Možda vam sada ne zvuči kao da to niste bili u prethodnoj vezi, ali čim je do raskida došlo, nešto nije valjalo. Postavite sebi pitanje da li zaista želite da, pored onoga koga volite, budete nešto što vi zapravo niste?

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike