Moja verenica skoro nikada neće da ima seks sa mnom, a zbog onoga što sam pronašao u njenom telefonu, siguran sam da me vara

04.07.2022

20:48

0

Čovek se požalio psihoterapeutkinji i zatražio savet od nje

Moja verenica skoro nikada neće da ima seks sa mnom, a zbog onoga što sam pronašao u njenom telefonu, siguran sam da me vara
Par u krevetu - Copyright Profimedia

Sigurno poznajete nekoga kome se dogodio problem u vezi ili braku. Možda ste i vi među njima. Problemi nisu ni lepa ni prijatna pojava, ali se, nažalost, dešavaju. I u takvim situacijama je važno rešiti ih na najbolji mogući način.

Međutim, šta kada ne znate šta i kako je ispravno uraditi? Sasvim je u redu da potražite pomoć ili savet od nekoga kome je posao da se bavi komplikovanim situacijama u vezama.

Jedan Britanac se obratio psihoterapeutkinji Deidre Sanders i zamolio ju je za savet. Naravno, on je objasnio u kakvoj situaciji se našao i šta se u njegovoj vezi zapravo dešava.

- Moja verenica retko kad želi seks sa mnom, a ipak sam joj našao provokativne poruke, gole fotografije i videe koje je razmenila s drugim muškarcem - napisao je on i objasnio da se ona već neko vreme ponaša sumnjivo.

On je, dok se ona jednog jutra tuširala, proverio njen telefon i otkrio da je aktivna na nekoliko čet aplikacija. Da stvar bude gora, ona je slala eksplicitne poruke, a dok ih je čitao, pronašao je i nekoliko videa koje joj je uputio drugi muškarac.

- Razgovarali su o seksualnim fantazijama, nečemu što ona nikada nije radila sa mnom i bilo je jasno da su se lično upoznali - kaže ovaj muškarac koji ima 47 godina, a koji je u vezi sa 45-godišnjom ženom.

Profimedia
 

- Uvek je umorna. Znala je da skoči na mene čim bih legao u krevet, ali više ne. I ja sam ponekad umoran, ali ako voliš nekoga, uvek ima vremena za seks - smatra on.

Njih dvoje bi trebalo da se venčaju u avgustu i on pokušava da se ponaša kao da je sve u redu, ali više ne može da potiskuje osećanja. Ona je primetila da se nešto dešava, jer mu je nedavno rekla da je on u njenom životu jedini i da ne postoji niko drugi, međutim, on ne može da se oženi nekim ko ga vara i ko se ponaša kao da su brat i sestra, a ne budući supružnici.

Profimedia
 

- Seksting je oblik varanja i uništava vašu vezu. Neće prestati dok ćutite o tome, a ono što možete jeste da rešite probleme i ojačate vezu. Recite joj šta ste pronašli i koliko ste povređeni. Sigurna sam da ne bi odobrila da radite istu stvar s drugim ženama. Ako želite da postoji budućnost za vas dvoje, morate da razgovarate i da shvatite šta je toliko pošlo po zlu da se ona okreće drugim muškarcima. Možete da pomerite datum venčanja da biste dobili vreme da rešite probleme. Bolje je odložiti brak, čak i ako na kraju bude otkazan, nego se venčati i ceo život žaliti što ste to uraditi - odgovorila je Deidre.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike