Želim da zadovoljim svoju devojku, ali se plašim da, zbog moje prošlosti, ona više nikada neće doživeti orgazam

29.06.2022

21:22

0

Dugo se borio sa problemom zavisnosti

Želim da zadovoljim svoju devojku, ali se plašim da, zbog moje prošlosti, ona više nikada neće doživeti orgazam
Seks - Copyright Profimedia

Kada dođe do određenih problema u vezi ili braku, logično bi bilo o njima razgovarati. Međutim, mnogi nisu sigurni kako da izađu na kraj sa tim, pa zatraže pomoć od stručnog lica.

Jedan Britanac se obratio psihoterapeutkinji Deidre Sanders, kako bi mu pomogla da reši problem u kome se on i njegova devojka nalaze. Ispričao joj je detalje problema i zatražio savet.

- Moja devojka je ostala uz mene u lošem trenutku mog života i želim da se ponovo oseća dobro u spavaćoj sobi - započeo je priču.

Profimedia
 

Objasnio je da on ima 38, a ona 35 i da su zajedno pet godina. Takođe je objasnio i u kakvoj situaciji se to on našao, kada ona nije otišla, već ostala uz njega.

- Bila mi je velika podrška. Pomogla mi je da prebrodim zloupotrebu droga i alkohola, a sa tim problemom sam se jako dugo mučio - napisao je.

U tom periodu je porocao svoje zavisnosti i svoju devojku je sproveo kroz pakao, a sada konačno dobija stručnu pomoć koja mu je bila neophodna. Međutim, njegova devojka ne doživljava orgazam kao nekada.

On kaže da je ona ranije doživljavala orgazam još tokom predigre i sada misli da ona ima problem sa nekom vrstom mentalne blokade, kao posledicom toga što ju je, zbog zavisnosti, jako izneverio.

Profimedia
 

- Možda se bori sa nedostatkom želje jer se oseća ogorčeno. Vaša devojka je ostala uz vas kad vam je bilo najgore i bila je potpuno svesna vaših postupaka. Vi, s druge strane, možda niste bili. Seks sa zavisnikom možda nije bio prijatan, pogotovo ako je bio grub. Vaša devojka zvuči kao da se bori da odgurne ta sećanja i da uživa ​​u seksualnoj intimnosti sada kada se oporavljate - odgovorila mu je Deidre.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike