Da bi izbegle seks, žene koriste pregršt izgovora: Ova tri su najčešća, a za jedan ste sigurno čuli iz serija i filmova

28.06.2022

21:33

0

Naravno da nije zabavno voditi ljubav dok trpite jaku glavobolju, ali ako žena to govori već nedeljama, vreme je da, ili poseti lekara, ili da porazgovara sa partnerom

Da bi izbegle seks, žene koriste pregršt izgovora: Ova tri su najčešća, a za jedan ste sigurno čuli iz serija i filmova
Svađa - Copyright Profimedia

Seks je vrlo važan deo svake veze, pa kada počne da ga manjka, naravno da će jedan od partnera biti zbunjen. Uglavnom su muškarci ti koji su uvek raspoloženi za seks, pa se stiče utisak da su žene te koje ga u globalu često eskiviraju.

Trejsi Koks, ekspertkinja za muško-ženske odnose, pozabavila se najčešćim izgovorima i odgovorima koje žene koriste onda kada ne žele da vode ljubav sa svojim partnerom.

Ona je otkrila da žene odbijaju seks iz tri najčešća razloga, a ponudila je i nekada rešenja koja bi mogla da dovedu do promene toga.

1. Nije mi dobro/boli me glava

Ovo je definitivno jedan od najpopularnijih izgovora. Osim što se koristi u filmovima i serijama, ljudi se masovno i šale sa njim. Naravno, ovo ne znači da treba da imate seks kada imate migrenu, međutim, ukoliko žena taj izgovor koristi već neki period, onda je ili vreme da ode kod lekara, ili da otvoreno porazgovara sa partnerom.

Profimedia
 

2. Imam previše posla

Prema utvrđenom podatku, čak 75 posto parova, za manjak zainteresovanosti za seks, krivi svoj pretrpan radni dan i haotični život. Ukoliko nemate vremena da se posvetite sebi, logično je da nemate vremena ni za seks, jer i to spada u stvari koje radite za sebe. Pokušajte da, kao par, stvorite zajedničko vreme samo za vas dvoje. Dakle, umesto da uveče zasednete pred televizorom, idite u spavaću sobu i to vreme iskoristite drugačije.

Profimedia
 

3. Preumorna sam

Kada vam se oči sklapaju od umora, nekako nije moguće voditi ljubav, zar ne? Da, ali u tom slučaju prvo odspavajte i navijte budilnik malo ranije. Trejsi kaže da "uopšte nije loše ni započeti dan seksom", a tvrdi i da, kada jednom budete isprobali taj način buđenja, na alarm više nećete ni pomisliti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike