Za dve godine sam samo nekoliko puta vodila ljubav s dečkom, a kad god treba da spavamo dogodi mu se ista stvar

27.06.2022

19:52

0

Žena se požalila psihoterapeutkinji na probleme koje ima u vezi

Za dve godine sam samo nekoliko puta vodila ljubav s dečkom, a kad god treba da spavamo dogodi mu se ista stvar
Par u svađi - Copyright Profimedia

Kako u braku, tako i u vezi dolazi do raznih problema. Od najmanjih nesuglasica, koje su lako rešive, pa sve do prevara ili problema koje zahtevaju ozbiljnu intervenciju psihologa i psihoterapeuta.

Jedna Britanka se požalila psihoterapeutkinji Deidre Sanders i ispričala joj u kakvom problemu se našla. Objasnila joj je šta se dešava, odnosno ne dešava u njenoj vezi i zatražila joj je savet.

- Volim svog dečka, ali naš seksualni život je užasan. On ili ne može da postigne erekciju ili ne može da postigne orgazam - napisala je ona i zapitala se šta toliko pogrešno radi.

Profimedia
 

Objasnila je da ona ima 25, a njen dečko 28 godina i da su zajedno dve godine. Takođe je ispričala i da u početku veze nisu imali seks tri meseca, ali da su onda otputovali za vikend, pa da on nije imao izbora i da je morao da ima odnose sa njom, što je za nju bila velika katastrofa.

- Petljao je oko sebe, izgubio je erekciju i umesto toga mi je dao oralni seks. Od tada smo isprobali različite stvari i imali seks samo tri puta. Ali to se odugovlači, onda za njega nema orgazma i za mene je manje nego uzbudljivo - napisala je žena.

Ono što je nju najviše zabrinulo jeste činjenica da njen dečko možda ima neku drugu, ili da ga ona seksualno ne privlači.

Profimedia
 

- Da li ima nekog drugog ili je stvar moje tehnike? Možda ga ne uzbuđujem -

- Malo je verovatno da je u pitanju nešto od ovoga u šta sumnjate. To je slučaj anksioznosti u pogledu izvedbe. Možda je neiskusan i kad mu erekcija ne uspe, brine, i to se događa uvek iznova. Možete mu pomoći tako što ćete mu pomoći da izgradi samopouzdanje, kažete mu koliko je seksi i dodirom i ljubljenjem vidite šta je dobro za njega - odgovorila joj je Deidre.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike