Proverite da li ih imate: Ove tri stvari poseduje žena koja će privući apsolutno svakog muškarca

09.06.2022

11:41

0

Autor: Z.A.S.

Svaki muškarac voli da vidi lepu ženu, ali ono što oni zapravo ne vole, jeste da žena preteruje

Proverite da li ih imate: Ove tri stvari poseduje žena koja će privući apsolutno svakog muškarca
Seksi žena - Copyright Pixabay

Sigurno ste više puta videli da žene, koja prema vašim kriterijumima, i nisu neke lepotice, dobijaju sve što požele i uživaju u životu. Prva greška koju pravite jeste procena nečije lepote. To što nije po vašoj meri, ne znači da nije ni po čijoj, a tu je i druga stvar, a to je da prava lepota dolazi iznutra, a ne spolja.

To je nešto što, nažalost, mnogi od nas često zaborave, pa sebi dopuštaju komentare poput "Pa i nije nešto", "I nije neka lepotica", "Pogledaj je, da je makar lepa".

Profimedia
 

Međutim, ma koliko drugi bili zavidni, upravo ono što se nalazi u nama iz nas zrači, a samim tim i privlači kao magnet.

Kada je u pitanju muško-ženska privlačnost, postoje tri karakteristike ličnosti koje će, bez pogovora, privući baš svakog muškarca

Izgled
Odmah da razjasnimo - svaki muškarac voli da vidi lepu ženu, ali ono što oni zapravo ne vole, jeste da žena preteruje. Tokom godina sprovedene su razne ankete i svaka je pokazala da muškarci najviše vole prirodan izgled, koji podrazumeva minimum šminke, odnosno puder, maskaru i eventualno senku za oči.

Pexels
 

Nedostatak kompleksa

Žena koja prihvata svoje mane podjednako kao i vrline, muškarcima je najprivlačnija. To podrazumeva da, ukoliko, recimo, dobije nekoliko kilograma više, ona neće dramiti kao da se dogodila tragedija, kao i da neće pronalaziti sebi mane koje zapravo ni nema. Pogotovo ne mane koje nema, zarad toga da bi joj neko rekao da ih nema i udelio joj kompliment.
Unsplash
 

Životna energija
Žene koje su pune energije njome i zrače i imaju neki poseban sjaj. Takve žene privlače muškarce kao magnetom i što je najvažnije, uspevaju i da ih zadrže.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike