Zaboravite na svileni i čipkani donji veš, najnovija istraživanja kažu da su muškarcima najseksepilnije žene u pidžami

02.06.2022

15:49

0

Autor: D. R.

Čak i više nego da spavaju bez ičega

Zaboravite na svileni i čipkani donji veš, najnovija istraživanja kažu da su muškarcima najseksepilnije žene u pidžami
profimedia-0306084920 - Copyright Profimedia

Koliko ste samo puta preturali po fioci sa seksi donjim vešom u potrazi za nečim privlačnim, oskudnim, čipkastim, svilenkastim i potpuno neprijatnim u čemu ćete spavati, a sve da biste impresionirali svog muškarca?

Vreme je da vam kažemo da možda ipak gubite i vreme i novac.

Muškarci smatraju da su žene u pidžamama seksepilnije od onih koje nose izazovno donje rublje u krevet, čak i od onih koje ne nose ništa, pokazalo je istraživanje.

Pixabay
 

Kada je reč o samim ženama, e pa žene bi najradije obukle jednostavne bokserice ili lagani, pamučni donji veš u krevet.

Iako ste možda mislili da svoje partnerke u krevetu najviše vole da vide u nekom izazovnom i seksi kompletiću, muškarci, čini se, više vole kad su žene u nešto opuštenijim kombinacijama. Naime, ovo je pokazalo istraživanje prema kojem najviše muškaraca (37 odsto) voli da partnerka kraj njih spava u pidžami koje su im slatke i privlačne.

Seksi donji veš našao se na drugom mestu "najseksi komada odeće za spavanje", 27 odsto voli kada njihova partnerka nosi negliže ili spavaćicu, dok nešto manje muškaraca (22 odsto) misli da je žena pak najprivlačnija kada spava u njihovoj širokoj majici.

Profimedia
 

Potpuno iznenađenje je rezultat od svega 16 odsto muškaraca koji misle da su žene najprivlačnije kad spavaju gole.

Odeća i seksualna želja 

Osim toga, muškarci su rekli da odeća u kojoj im partnerke spavaju ne utiče na njihov seksualni život i želju (čak 71 odsto), dok je isto odgovorilo samo 35 odsto žena kojima je, čini se, izgled partnera presudniji za aktivnost u krevetu. 

Ipak, 78 odsto žena i 70 odsto muškaraca prednost nad seksi izgledom daje udobnosti; pa kažu da bi partner ili partnerka trebalo da spavaju u onome u čemu se najbolje osećaju. 

Kad je reči o ženskim željama, one bi svog partnera u krevetu najradije gledale u klasičnim muškim boksericama, a najmanje njih želi da on spava u majici omiljenog sportskog kluba, jedva tri odsto. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike