Sedam erogenih zona koje muškarce dovode do ludila

23.05.2022

19:59

0

Načisto će poludeti za vama

Sedam erogenih zona koje muškarce dovode do ludila
Seks - Copyright Profimedia

Ljudsko telo je prepuno erogenih zona čijom stimulacijom muškarci i žene dolaze do neverovatnog zadovoljstva. Jedno istraživanje je nedavno pokazalo koje erogene zone su najosetljivije.

Muškarci su u jednom istraživanju priznali da je stimulacija bradavica jedno od najvažnijih mesta za podsticanje seksualne želje.

Pexels
 

Seksualni stručnjaci stoga preporučuju nežno sisanje ili dodirivanje bradavica. Osim pomenutih postoje još neka mesta na telu koja će sigurno izazvati reakciju.

1. Usta

Usta su jako bitna erogena zona. Ljubljenje povećava nivo dopamina u mozgu, neurotransmitera koji povećava želju za seksom.

- Možete probati da jezikom prolazite njegovim usnicama ili da lagano grickate donju usnu - predlaže seksolog Kerol Kvin.

2. Uši

Ako vam se ikad iko igrao s ušima i to vam se svidelo, onda ima smisla da će se to svideti i vašem partneru. Takođe, u jednom istraživanju pokazalo se da su uši druga najjača erogena zona na muškom telu.

- Probajte da polako usnama pređete niz liniju njegove ušne resice, lagano je grickajte ili dodirujte jezikom. Ili mu samo tiho govorite o svojim maštarijama - savetuje Kvin.

Pexels
 

3. Vrat
Lagani poljupci niz vrat su jako erotični i brzo će podstaći vašeg partnera na seks. Najbolja tačka za stimulaciju je deo vrata ispod kose, koji treba lagano ljubiti s poluotvorenim ustima.

- Kombinacija topline i vibracije će podstaći jaku želju kod vašeg partnera - objašnjava seksualna stručnjakinja Emili Mors.

4. Bradavice

U nedavnom istraživanju za američki časopis "Cortex", muškarci su priznali da je stimulacija bradavica jedno od najvažnijih mesta za podsticanje seksualne želje.

Seksualni stručnjaci preporučuju nežno sisanje ili lizanje bradavice, a istovremeno dodirivanje muškog polnog organa za dodatno zadovoljstvo.

Pexels
 

5. Vrh muškog polnog organa
Na vrhu penisa se nalazi jako puno nerava i to mesto na muškom telu je najbliža verzija ženskog klitorisa. Dakle, bilo da koristite ruke ili ste usred oralnog seksa, budite sigurni da će vam partner biti zahvalan ako se usredsredite na ovo mesto.

6. Zadnjica
I muškarci imaju svoju G-tačku. Posredi je žlezda prostate koja se nalazi otprilike na prst udaljenosti unutar njegove zadnjice. Nisu svi muškarci jednaki, pa postoji šansa da mu se to i ne sviđa. Bila bi dobra ideja da pre pokušaja preispitate njegove želje.

Pexels
 

7. Perineum
To je onaj mali komad kože između testisa i anusa na kojem se nalaze ejakulacijski mišići. Laganom masažom priuštićete svom partneru jači orgazam od uobičajenog. Probajte da dodirujete to mesto prilikom oralnog seksa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike